Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 7 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Racii se repoziționează în relația sentimentală, Balanțele găsesc soluții mai facile prin care să facă bani

Horoscop 7 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Racii se repoziționează în relația sentimentală, Balanțele găsesc soluții mai facile prin care să facă bani

Horoscop 7 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Racii se repoziționează în relația sentimentală, Balanțele găsesc soluții mai facile prin care să facă bani
07 Noi 2018   •   09:06

HOROSCOP. Luna Nouă în Scorpion se produce o singură dată în an și este foarte important pentru că ne ajută să eliminăm din viața noastră tot ce este toxic, spune astrologul Camelia Pătrășcanu.

HOROSCOP. Berbec - Pot renunța la unele convingeri care nu i-au ajutat să aibă relații armonioase cu partenerul de viață sau cu alte persoane.
HOROSCOP. Taur - Își reglează relațiile, aveau visuri prea mari, fără să consulte partenerul de viață, dacă este de acord.
HOROSCOP. Gemeni - La locul de muncă sau în relațiile cu colegii au foarte multe de schimbat, poate să pună ei mâna mai mult la treabă.
HOROSCOP. Rac - În zona sentimentală se produce această Lună Nouă. Unii decid să devină părinți, alții se repoziționează în relația sentimentală.
HOROSCOP. Leu - În relația cu familia își schimbă puțin gândurile, poate se bazează mai mult pe ei decât pe alții.
HOROSCOP. Fecioară - Își valorizează mai bine studiile, de asta depinde succesul lor viitor.
HOROSCOP. Balanță - Schimbare de ritm în activitatea profesională, sunt mai sigure pe ele, dar găsesc și soluții mai facile prin care să ajungă la bani. 
HOROSCOP. Scorpion - Își schimbă atitudinea, fie se îmblânzesc, fie devin mai autoritari.
HOROSCOP. Săgetător - Își recunosc greșelile și acceptă lucrurile așa cum au fost până acum.
HOROSCOP. Capricorn - Vorbim de iubire și de prietenie în același timp. Trebuie să pună tandrețea pe primul loc.
HOROSCOP. Vărsător - Pot începe un nou proiect, se poziționează mai bine în ierarhie. 
HOROSCOP. Pești - Își crează o nouă imagine, alte calități încep să iasă la suprafață.

 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu zodii Horoscop
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close