Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 7 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii fac manevre financiare, Fecioarele au surprize frumoase

Horoscop 7 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii fac manevre financiare, Fecioarele au surprize frumoase

Este o zi de destin. Prin informaţiile pe care le dăm şi le aflăm, ne putem modela traseul actual. Oricum, o zi frumoasă care ne ajută să ne limpezim gândurile.

Horoscop 7 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii fac manevre financiare, Fecioarele au surprize frumoase
Sursa foto: Camelia Patrascanu/Facebook
de Georgiana Adam    |    07 Oct 2020   •   08:38

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Horoscop 7 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Sunt foarte hotărâţi de ceea ce spun, ştiu şi fac. Lucrul acesta îi poate impresiona pe cei din jur, dar au şi şansa să elimine erorile.

Horoscop 7 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Ziua poate anunţa tot felul de manevre financiare, speculează foarte bine atuurile, ştiu să se vândă cu alte cuvinte, aşa că pot încasa ceva bani în plus.

Horoscop 7 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

E bine să-şi asculte intuiţia sau să se lase ghidaţi de propriul lor suflet, pentru că sunt mai fine informaţiile şi multe vin pe calea inimii.

Horoscop 7 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Ziua poate aduce griji, preocupări, dar şi informaţii despre unele persoane la care le este gândul, poate şi bârfe la care ar fi bine să nu intre, dar asta nu înseamnă să nu ciulească urechile.

Horoscop 7 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Ziua poate aduce, mai ales spre seară, vorbe frumoase şi întâlniri frumoase din partea unor cunoştinţe sau prieteni. De asemenea, primesc şi veşti bune pentru copiii lor sau de la copiii lor. 

Horoscop 7 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pot avea o zi frumoasă şi mai ales o după-amiază minunată, când li se confirmă nişte calcule. În tot cazul, au surprize frumoase şi din partea unor colaboratori.

Horoscop 7 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

O zi cu perspective de viitor şi tot felul de analize privind proiectele lor, veşti bune din străinătate sau de departe, aşa încăt ziua aduce tot felul de informaţii foarte bune.

Horoscop 7 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Mare atenţie la alţii! Poate persoane mai tinere, colaboratori, copii, partenerul de viaţă sau alte persoane care vin cu tot felul de informaţii. De asemenea, să fie atenţi la gesturi, la lucruri care nu se spun, dar pe care ei le intuiesc, pentru că fac şi investigaţii.

Horoscop 7 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Au vorbele la ei, ştiu să impresioneze şi mai ales după-amiaza este foarte bună, poate datorită unor întâlniri cu persoane pe care reuşesc să le cucerească. Sunt foarte curtenitori.

Horoscop 7 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pun accentul pe muncă azi şi pe idei ingenioase, pentru că trebuie să găsească nişte soluţii sau să compileze diverse informaţii, astfel încât să ajungă la o concluzie mai originală şi care descurcă lucrurile mai uşor.

Horoscop 7 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Au o zi în care pun preţ pe imaginaţie şi ingeniozitate, de aceea planurile lor se pot dezvolta. E o zi foarte bună şi pentru discuţii amicale cu cunoştinţe, le face mare plăcere.

Horoscop 7 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Au tot felul de conversaţii cu membrii familiei sau poate stau acasă şi îşi adună gândurile, pentru că au nevoie de timp şi de un spaţiu pentru ei, ca să îşi pună la punct nişte planuri.
 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close