Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 7 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii află pretențiile colaboratorilor, Vărsătorii primesc vești bune

Horoscop 7 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii află pretențiile colaboratorilor, Vărsătorii primesc vești bune

Horoscop 7 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Prima parte a zilei este încă sub influența Lunii noi, deci ritmul relației este important. În a doua parte a zilei ne gândim ce pierdem și ce câștigăm, dacă mergem mai departe în felul în care ne-am angajat. O zi bună în general. Trebuie să ne adaptăm la ritmurile schimbătoare ale zilei și vibrațiile diferite între cele din prima parte și spre seară, dar vom face față.

Horoscop 7 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii află pretențiile colaboratorilor, Vărsătorii primesc vești bune
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3    |    07 Oct 2021   •   08:32

Horoscop 7 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci este o zi foarte bună, în care ei evaluează, apreciază foarte bine omul cel mai important pentru ei în acest moment, dar realizează și ce trebuie să facă pentru a-l menține.

Horoscop 7 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, trebuie să afle astăzi care sunt pretențiile, exigențele, fricile sau limitările celui mai bun colaborator, în acest moment, și să nu calce punctele sensibile ale altora.

Horoscop 7 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, foarte bună zi, mai ales după amiază, pentru a sesiza slăbiciunile sau fisurile într-o colaborare, într-un proiect. Practic ce mai au de adăugat pentru că lucrurile să se mențină bine.

Horoscop 7 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci vorbim de o zi care poate să le aducă emoții sau grijă. Să nu deranjeze pe cineva, cum să facă să spună ca să nu supere. Au, mai ales după amiază, astfel de îngrijorări.

Horoscop 7 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei pot fi tensiuni după amiază, mai ales privind relația cu cineva pe care trebuie să îl suporte, nu prea au chef de această persoană. Tact, delicatețe și vorbe bune.

Horoscop 7 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, mai ales spre seară, ziua riscă să fie tensionată din cauza oboselii acumulate. Deci pauză ar trebui luată un pic mai devreme.

Horoscop 7 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanță

Balanțele cheltuie, nu ar trebui, dar sunt tentate, le place mult ceva sau vor să facă multă bucurie cuiva și scot mai mulți bani din bucuzar decât au prevăzut.

Horoscop 7 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni după amiază poate să aducă ceva griji. Nu se simt adecvați. Au sentimentul că sunt mai puțin merituoși sau buni decât alții. E bine să nu facă comparații și să scoată la lumină adevăratele lor calități.

Horoscop 7 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători tensiunile pot fi, mai ales spre seară, de natură medicală. Oboseală acumulată, griji, epuizare, neglijențe diverse. Și plătesc acum o notă care e un pic supărătoare pentru ei, dar o vor remedia zilele următoare.

Horoscop 7 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii, prima parte a zilei este glorioasă, o continuă pe cea de ieri, au rezultate și își văd de treabă. După amiază însă, se pare că sunt refuzați de cineva. Aveau un gând romantic dar nu prea iese și trebuie să se replieze.

Horoscop 7 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, vești foarte bune în prima parte a zilei. Toată lumea e motorizată și se face treaba. După amiază nu prea au chef de mari responsabilități și poate că au niște sarcini mai supărătoare dar le bifează.

Horoscop 7 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Pești

Pentru Pești, foarte bună prima parte a zilei. Lucrurile se așează pe un vector crescător. După amiază însă poate veni o știre de la oficiali, superiori, și îi cam bulversează.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea | Luni-Joi, 21:00

Adrian Năstase: "E nevoie de o dezbatere în Parlament în legătură cu orientarea politicii externe"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close