Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 7 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii își schimbă imaginea, Fecioarele fac vizite

Horoscop 7 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii își schimbă imaginea, Fecioarele fac vizite

Horoscop 7 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Ziua aduce grație și frumusețe. Senzualitate de asemenea. Așa că mai puțin cu munca și mai mult cu plăcerea. O zi foarte bună, pentru mulți din noi. Dacă ne bazăm pe farmec personal și apelăm la tact și la delicatețe.

Horoscop 7 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii își schimbă imaginea, Fecioarele fac vizite
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3    |    07 Sep 2021   •   08:48

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie.

Horoscop 7 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, foarte bună zi pentru a-și satisface niște mici plăceri, fără excese, sau a transformă într-o bucurie, o plăcere, tot ce au de făcut acum.

Horoscop 7 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii pot fermeca, pot cuceri, sau își doresc. Unii o schimbare de imagine, își schimbă garderoba, alțîi pot avea niște întâlniri foarte fascinante.

Horoscop 7 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii la locul de muncă au bune contacte, lipici. Și asta îi ajută și să și colaboreze, dar pot rezolva și pentru colegii lor niște lucruri la locul de muncă.

Horoscop 7 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, senzualitatea este mai mult în relațiile afective cu copiii, cu familia, cu toți cei foarte apropiați. Chiar pot face un dar, secret îl ține deocamdată, pentru o persoană dragă.

Horoscop 7 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Leii au în casă lucruri de făcut și o fac cu foarte multă pasiune. Fie se ocupă de decorare, fie au mult drag de o persoană anume din casă, vor să o bucure.

Horoscop 7 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarele fac vizite sau se gândesc cu mult drag la persoane care nu sunt lângă ele, dar cărora le pot trimite gânduri bune, vești, pachete. Și la locul de muncă lucrurile ies foarte bine. Se descurcă foarte bine finanaciar.

Horoscop 7 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanțe, ziua și armoniile acestei zile se adresează mai curând relațiilor sociale. Flirtează cu plăcerea. Poate își folosesc mai mult farmecul pentru a creea niște simpatii anume. Cert este că sunt foarte sociale și se bucură de succes.

Horoscop 7 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Scorpionii au o zi minunată, mai ales după prânz, pentru că planetele accentuează farmecul personal. Poate că vor întradevar să se pună într-o formă bună sau să arate trăsăturile cele mai frumoase. Pentru a cuceri, sau că le place de ei, pur și simplu, așa.

Horoscop 7 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Sagetatori, ziua aduce liniște, calm, pace, grijă pentru sănătate și tihnă sufletească.

Horoscop 7 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii se pot baza pe prieteni, azi. Întâlnirile pot fi minunate după prânz, dacă ies undeva cu prietenii, sau cu un om de suflet, le-ar prinde bine. Cheltuie, dar merită.

Horoscop 7 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, ziua este marcată de o conducere fermă dar cu mult tact. Fie pentru a convinge oameni, fie a nu supără pe cineva. Au fermitate și leadership foarte bun, dar într-o manieră delicată.

Horoscop 7 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Peștii sunt mai empatici la nevoile, dorințele celor din jur. În toate contactele pe care le au, se gândesc foarte mult ce vrea de fapt să îmi zică sau ce vrea să evite? Și această empatie îi ajută să negocieze. Fără călătorii astăzi.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu

News Hour with CNN

În cazul unui atac aerian, bucureștenii se află într-un real pericol | Situaţia buncărelor din România

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close