Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 8 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii se bucură de complimentele pe care le primesc, iar Gemenii primesc veşti bune pe plan financiar

Horoscop 8 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii se bucură de complimentele pe care le primesc, iar Gemenii primesc veşti bune pe plan financiar

Sentimentalism şi tandreţe. Să ne bucurăm de energia acestei zile. Este o zi frumoasă, să ne bucurăm de ea, pentru noi şi pentru alţii.

Horoscop 8 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii se bucură de complimentele pe care le primesc, iar Gemenii primesc veşti bune pe plan financiar
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    08 Apr 2022   •   09:03

Horoscop 8 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Poţi simţi nevoia să aline sau se crează o situaţie în care vorbele dulci, de înţelegere sunt mai potrivite decât îndemnurile şi motivările.

Horoscop 8 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Ziua aduce prieteni noi şi chiar un pic de curte care li se face, sau aprecieri şi complimente de care se bucură.

Horoscop 8 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Veşti bune pe plan financiar. Este lucrul care îi bucură cel mai mult în acest moment. Talentele le sunt apreciate de şefi. 

Horoscop 8 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Bună intuiţie sentimentală astăzi. Au tact şi sunt foarte diplomaţi. Ştiu cum să se poarte şi ce să zică.

Horoscop 8 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Foarte bun fler legat de sănătate, de posibile pericole, riscuri sau excese şi trag concluziile potrivite.

Horoscop 8 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Dulceaţa acestei zile este legată de comportamentul lor cu alţii, de felul în care înţeleg şi ascultă oamenii. Sunt apreciate pentru asta. 

Horoscop 8 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanţă

Au mult tact la locul de muncă sau în activităţile pe care le desfăşoară, nu se supără pentru greşeli şi ştiu cum să le corecteze.

Horoscop 8 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Bun simţ al legii, al dreptăţii şi de aceea pot avea un rol foarte bun în a împăca lucrurile, chiar şi relaţia sentimentală.

Horoscop 8 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Au o zi bună, mai ales în prima parte a zilei, în casă şi în treburile gospodăreşti. Ştiu să rezolve lucruri frumoase fără să se accidenteze sau să risipească materie primă.  

Horoscop 8 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Ziua de astăzi le aduce vorbe bune, călătorii sau vizite frumoase. Poate organizează o călătorie unde îşi invită persoana draga. Căile sunt deschise.

Horoscop 8 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Muncesc şi ştiu cum să o facă astfel încât să nu aibă pierderi, să câştige cât mai mult. Le face şi plăcere, iar asta este mare lucru, astfel încât au un ritm foarte bun astăzi. Este o zi bună şi pentru sănătate.

Horoscop 8 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Peşti

Au o zi bună pentru propria lor persoană. Cu alte cuvinte, este una din acele zile în care le e drag de ei, se ocupă de ei, vor să îşi facă plăceri şi poate chiar îşi cumpără ceva drăguţ pentru ridicarea moralului. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close