Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 8 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele trebuie să dea explicații, Peștii au emoții

Horoscop 8 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele trebuie să dea explicații, Peștii au emoții

Horoscop 8 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Atenție la confuzie astăzi. Nu va grăbiți să trageți concluzii și asigurați-vă că mesajele voastre ajung bine. O zi un pic complicată.

Horoscop 8 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele trebuie să dea explicații, Peștii au emoții
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Aug 2022   •   08:25

Horoscop 8 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 8 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Pentru Berbeci, mai ales în relația cu superiorii, autoritățile sau o persoană importantă, pot avea sentimentul că sunt păcăliți sau nu înțeleg bine mesajul. Să pună mai multe întrebări.

Horoscop 8 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Taur, undeva banii se scurg. Din neglijență, din neatenție, poate nu neapărat din cauza lor ci din cauza altcuiva. Trebuie să depisteze. Fără cheltuieli, mai ales de dragul cuiva.

Horoscop 8 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, confuziile acestei zile pot fi legate de neclaritate privind autoritatea lor, cât se poate întinde și cum funcționează ierarhia. Care sunt drepturile lor într-o anumită poziție, rol sau funcție.

Horoscop 8 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, la locul de muncă, atenție la aspectele juridice și legale. Pentru că ceva acolo este posibil să nu funcționeze bine.

Horoscop 8 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Leii, mai multă imaginație. Dar nu toată lumea ține pasul cu imaginația lor. Acolo unde ei cred că pot extinde, mai ales un cadru juridic legal, nu toată lumea este de acord și unii sunt mai rigizi.

Horoscop 8 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, pot avea sentimentul că lucrurile, mai ales dacă au mai multe de făcut în acelaș timp, scapă de sub control. O agenda bine pregătită și priorități astăzi.

Horoscop 8 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Balanțele, drumuri obositoare, discuții redundante, nu se lămurește nimic, doar se discuta mult și sunt sâcâite de atâtea explicații pe care trebuie să le dea.

Horoscop 8 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, cheltuieli pe care e bine să le evite. Poate le-au făcut deja și au sentimentul că ar fi putut să se abțină. Mici supărări financiare.

Horoscop 8 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, confuzie, mai ales în relațiile apropiate de familie. Sau ar dori să fie mai puțin bătuți la cap de familie, să se ocupe mai mult de ei.

Horoscop 8 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Capricornii au sentimentul că gândesc diferit de cei din jur. În special partenerul de viață sau oamenii foarte apropiați. Și că unele lucruri nu pot fi explicate, trebuie luate că atare. Pur și simplu este viziune de viață diferită.

Horoscop 8 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, discuții multe și cu prietenii. Aud tot felul de plângeri. Nu pot ajuta pe toată lumea și asta poate fi una din supărările lor.

Horoscop 8 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești ziua este aducătoare de nesiguranță sau trac. Au emoții, mai ales dacă au acum o situație în care trebuie să decidă, au autoritate, și trebuie să ia niște hotărâri care nu sunt foarte confortabile.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close