Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 8 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii sunt plini de energie, iar Săgetătorii îşi fac ordine în viaţă

Horoscop 8 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii sunt plini de energie, iar Săgetătorii îşi fac ordine în viaţă

Curaj şi dinamism de acţiune. Ne implicăm şi avem curajul să fim originali.

Horoscop 8 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii sunt plini de energie, iar Săgetătorii îşi fac ordine în viaţă
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    08 Ian 2022   •   09:00

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 8 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru că au Luna în semnul lor zodiacal, sigur au chef să facă lucruri. Foarte îndrăzneţe, fie se distrează, fie îi activează şi pe cei din jur, sau îşi văd de treburile lor şi au mare energie şi chef.

Horoscop 8 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Mai mulţi observă ce fac alţii şi poate îi lasă să acţioneze. În tot cazul, lucrurile se pot rezolva dacă au răbdare, sunt buni observatori şi profită de faptul că, cumva evenimentele fac ca lucrurile să se aranjeze şi pentru ei.

Horoscop 8 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

O zi a prieteniei, îşi pot suna cunoscuţii cu care nu au vorbit în ultimele zile, sau pot face vizite şi pot primi nişte invitaţii inedite. Oricum, ziua aduce nişte surprize plăcute.

Horoscop 8 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Ziua este marcată de putere, de a face lucrurile pe care şi le-au propus. Primesc şi mulţumiri sau laude, aprecieri din partea celor din jur.

Horoscop 8 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pot observa un lucru bun pe care cineva apropiat îl face şi este una din acele zile în care subliniază calităţile şi talentele altor persoane. Alţii pregătesc şi o călătorie în curând.

Horoscop 8 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Trebuie să fie eficiente, aşa că ideile lor foarte bune au nevoie de nişte calcule, pentru a şti cât şi cum să le pună în practică, care este drumul cel mai scurt şi cel mai eficient prin care pot implementa nişte proiecte.

Horoscop 8 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Este o zi a popularităţii, sunt într-o formă bună, arată bine, minunat pentru întâlniri, discuţii şi chiar pentru flirt.

Horoscop 8 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Muncesc astăzi şi mobilizează şi pe cei din jurul lor. Poate chiar ei sunt principalul motor pentru care toată lumea face ce trebuie astăzi.

Horoscop 8 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Ziua poate aduce creativitate, imaginaţie şi independenţă. Au chiar curajul de a renunţa la nişte vicii, de a-şi face puţină ordine în viaţă, pentru că sunt într-o formă bună. Pe de altă parte, o mică cheltuială pentru plăcerea lor.

Horoscop 8 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Grijă pentru familie şi membrii familei. Pot face un cadou unei persoane pe care nu au vizitat-o până acum, sau îşi pregătesc nişte bagaje pentru o eventuală călătorie.

Horoscop 8 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Au multe acţiuni de întreprins. Trebuie să ia startul. Dacă au nişte proiecte, astăzi trebuie să facă ceva prin care să pună un jalon într-un demers mai lung pe care ei îl au în atenţie. Deci un start foarte bun.

Horoscop 8 ianuarie 2022 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Ziua aduce rezolvări, eficienţă în rezolvările respective, cheltuieli cu folos. Fac nişte lucruri unde sunt foarte centraţi şi foarte pragmatici şi obţin şi rezultate foarte bune. Totul este să se decidă singuri, fără consultări, pentru că se ghidează mai bine singuri. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close