Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 8 iulie 2020. Vărsătorii trec prin clipe tensionate. Berbecii evadează

Horoscop 8 iulie 2020. Vărsătorii trec prin clipe tensionate. Berbecii evadează

Horoscop 8 iulie 2020. Iată care sunt previziunile astrale pentru ziua de miercuri. Aceste zodii vor întâmpina probleme azi. Vezi dacă și tu te afli printre ele.

Horoscop 8 iulie 2020. Vărsătorii trec prin clipe tensionate. Berbecii evadează
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iul 2020   •   17:40

Berbec - Muzica, arta și cultura provoacă o evadare excelentă, așa că țineți minte aceste lucruri atunci când cineva sau ceva începe să vă înșele astăzi. Când vrei să te îndepărtezi de stres, ascultă muzica preferată și lasă-o să te îndepărteze. Sau faceți un tur virtual printr-un muzeu de artă și bucurați-vă de imaginile frumoase. Să ieși din lumea ta de zi cu zi și să te concentrezi pe ceva care ține de a exprima ideile altcuiva este un tonic pentru sufletul tău.

Taur - Comportamentul tău prietenos a fost un atu imens pentru tine, dar astăzi dai impresia că nu vei lupta dacă vei fi împins. Păstrați-vă impulsurile de luptă sau de zbor. Este posibil să fiți nevoit să pășiți într-o poziție defensivă care necesită multă finețe. Există cineva într-un loc al puterii care vrea să lucreze în jurul tău astăzi. Prefaceți-vă că știți exact ce faceți și vor vedea că trebuie să vă includă în planuri.

Gemeni - A te apropia de altcineva este o senzație foarte plină de satisfacții pentru tine chiar acum, dar ar putea afecta și sentimentul tău de independență. Aceasta este o dilemă naturală de care ar trebui să fiți conștienți, nu o problemă de care ar trebui să fugi. Treci printr-o tranziție minunată în viața ta, iar astăzi este o zi bună pentru a aborda echilibrul dintre viața pe care o conduci singur și viața pe care o conduci în parteneriat cu altcineva. Veți găsi cu ușurință punctul de rezistență.

Rac - Natura ta dezinteresată te-a dus mai departe în viață decât îți dai seama. În timp ce toți cei care captează atenția fac titluri cu succesele lor, determinarea ta liniștită și eforturile cinstite nu te-au câștigat la fel de mult în centrul atenției, dar s-ar putea să îți fi câștigat mai mult respect. Să fii resentimentat de aclamarea pe care o primește altcineva nu te va ajuta deloc. Fii concentrat pe ceea ce contează cu adevărat și fii mulțumit de a avea substanță peste stil.

Horoscop 8 iulie 2020. Zodia care va fi visătoare

Leu - În momentul de față, viața ta ar putea fi ca o operă, așa că de ce nu ești în afara acelei arii? Să trăiești cu voce tare este o modalitate excelentă de a le arăta oamenilor că ești puternic. Și chiar acum, cu atât mai curând oamenii obțin ceea ce ai de oferit mai bine. Este o perioadă foarte fructuoasă pentru tine, dar trebuie să fii cel care să faci prima mișcare. Puneți-vă acolo și faceți-vă centrul atenției. Sunteți sigur că veți obține ovație permanentă de fiecare dată.

Fecioară - Dacă vă concentrați pe fundamentul circumstanțelor de astăzi, veți obține o perspectivă esențială pentru crearea unei vieți mai sănătoase și mai fericite. Gândiți-vă la ce se află în spatele acțiunilor recente ale oamenilor de care aveți grijă. Orice comportament ciudat poate începe să aibă mult mai mult sens. Un prieten cu mult timp pierdut ar putea reapărea pe scena. Lucrurile pot fi diferite pentru o perioadă, dar din nou, dacă vă concentrați pe fundamentul relației voastre, lucrurile pot crește așa cum doriți.

Balanță - Nu te mira dacă în mijlocul unei conversații mintea ta începe să rătăcească astăzi. La început, s-ar putea să credeți că intri doar într-o fază introvertită. Dar, în realitate, s-ar putea să te plictisești doar de discurs. Obținerea de idei prin a le explica cu cuvinte este atât de necreativ! Încercați să scrieți răspunsul sau să notați o poezie rapidă care exprimă ceea ce gândiți. Depinde de tine să împingi oamenii să comunice în moduri mai semnificative.

Scorpion - Acum ar trebui să cunoști puțin mai bine o personalitate dificilă. Observați îndeaproape acțiunile lor și este posibil să observați că această persoană este mult mai complicată decât credeți inițial. Comportamentul lor ciudat are câteva explicații rezonabile. Acceptarea persoanelor care nu vă plac, în cele din urmă, vă va elibera de influența lor. Tratează-i pe alții așa cum ți-ar plăcea să fii tratat și ia mereu drumul cel mai bun

Horoscop 8 iulie 2020.  Zodia care va primi complimente

Săgetător - Comunicarea non-verbală vorbește mai tare decât cuvintele din ziua de azi, așa că evitați e-mailul și telefonul. Încercați să păstrați toate conversațiile față în față în persoană sau online. Deschide ochii și vei vedea mesaje pe care alții nu le fac. Acest lucru vă poate oferi un avantaj mare în următoarele zile. În ciuda unor camuflări excelente, nu vei fi păcălit nici un minut. Țineți-vă de ceea ce știți că este adevărat, dar nu acționați asupra acestui adevăr astăzi. În curând va veni un moment mai bun.

Capricorn - rămâi în departamentul de disciplină? O mașină sau o casă dezordonată nu este sfârșitul lumii, dar când vasele din chiuvetă sunt mai înalte decât tine, s-ar putea să fie o problemă. Să te uiți la o mizerie dezorganizată nu îți hrănește ego-ul, așa că petreci ceva timp astăzi punând din nou ordine în lumea ta. 

Vărsător - Chiar dacă s-ar putea simți că se întâmplă prea multe în acest moment, veți putea totuși să savurați fiecare picătură de bunăvoință care vă iese în cale. Prietenii și membrii familiei vă acumulează vibrațiile iubitoare asupra dvs., provocându-vă să înroșiți și să zâmbiți. Când îți extind recunoștința sau complimentele către tine, trebuie să-ți dai emoțiile pozitive chiar înapoi. După ce le mulțumești pentru cuvintele lor amabile, lovește-le cu o reamintire care se referă la cât de mari sunt.

Pești - Vei fi atât de profund în sincronizare cu alți oameni astăzi, încât s-ar putea să crezi că poți citi gândurile celuilalt! Distreaza-te terminand reciproc propozitiile. Această sinergie va fi un instrument incredibil de util pentru păstrarea tuturor în spiritele bune și îndreptarea în direcția corectă. De asemenea, va face ca ziua să meargă mult mai repede. Dacă te distrezi (și probabil vei fi), asigură-te că savurezi fiecare minut!

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close