Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 8 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Veşti proaste pentru Raci, Vărsătorii scot bani dintr-un proiect nou

Horoscop 8 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Veşti proaste pentru Raci, Vărsătorii scot bani dintr-un proiect nou

Horoscop 8 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Puţină confuzie şi nesiguranţă astăzi, trebuie să fim un pic mai atenţi, mai ales la volan şi cum folosim cuvintele.

Horoscop 8 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Veşti proaste pentru Raci, Vărsătorii scot bani dintr-un proiect nou
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    08 Iul 2021   •   08:36

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 8 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii au o atenţionare privind călătoriile, e nevoie de mai multă grijă şi prudenţă. Pe de altă parte, în discuţiile cu cei din jur, s-ar putea să nu folosească cuvintele cu tactul necesar.

Horoscop 8 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii au şi ei o tentaţie privind o cheltuială, mai ales la sugestia altcuiva. Dar e bine să se abţină, pentru că aspectele sunt mai pe economie, nu pe cheltuială.

Horoscop 8 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, o uşoară neîncredere în ei înşişi sau sunt destul de confuzi, nu ştiu dacă să facă un lucru sau să nu-l facă, nu ştiu dacă să ia o decizie sau nu o ia. E vorba de responsabilitate şi trebuie să-şi cunoască foarte bine forţele.

Horoscop 8 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, ziua poate fi marcată de veşti nu foarte plăcute pe care le aud despre alţii şi, din păcate, nu pot ajuta sau nu pot ajunge la timp lângă personele care au nevoie. E nevoie de răbdare şi compasiune.

Horoscop 8 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, multe veşti. Din punct de vedere financiar se pot teme pentru viitor sau îşi pot da seama că o investiţie nu dă roade, tocmai de aceea ziua este valoroasă pentru că îi ajută prin creativitate şi imaginaţie să pună problema altfel şi, atunci, poate apar şi soluţiile.

Horoscop 8 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, pot exista conflicte cu autorităţile sau cu o persoană pe care ei nu o consideră loială şi care s-a dovedit de-a lungul timpului că a mai făcut greşeli. Trebuie să aibă argumente, astfel încât să surprindă situaţia din mai multe unghiuri.

Horoscop 8 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Balanţele au o dificultate la locul de muncă, poate una de natură juridică şi atunci se poate impune sfatul unui specialist. E vorba de un act care îi pune în încurcătură sau un termen pe care nu-l înţeleg.

Horoscop 8 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, ziua este marcată de cheltuieli. Poate ele sunt necesare, dar poate nu le pică acum, însă pot rezolva cu această cheltuială o treabă destul de importantă.

Horoscop 8 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

La Săgetători, ziua aduce multe discuţii, mai ales spre seară, dar unele productive, în casă, în familie privind averea. Pot dărui unii nativi membrilor familiei bunuri, lucruri, iar alţi Săgetători mai tineri pot primi.

Horoscop 8 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, multă muncă, dar bună. Spre seară, culeg nişte roade excepţionale, le este apreciată munca, dar în primul rând ei sunt mulţumiţi că şi-au depăşit nişte limite.

Horoscop 8 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii au nou proiect în minte care poate să le aducă foarte mulţi bani şi nici nu-i oboseşte ceva ce li se pare amuzant sau interesant.

Horoscop 8 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, ziua e marcată de multă concentrare mentală pentru o acţiune sau o decizie pe care o au de luat şi se pregătesc toată ziua pentru asta. La finalul zilei, îşi dau seama că aspectele sunt minunate, sunt împăcaţi cu ei înşişi şi poate au şi mai multă claritate decât la începutul zilei, deci ştiu ce decizii să ia.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close