Antena 3 Horoscop HOROSCOP 8 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii aleg un drum de viitor alături de cineva. Capricornii se pregătesc de schimbări în familie

HOROSCOP 8 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii aleg un drum de viitor alături de cineva. Capricornii se pregătesc de schimbări în familie

08 Mar 2019   •   08:54
HOROSCOP 8 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii aleg un drum de viitor alături de cineva. Capricornii se pregătesc de schimbări în familie

HOROSCOP 8 martie Camelia Pătrășcanu a prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 8 martie.

HOROSCOP 8 martie Astăzi este vorba de multă speranță și încredere în viitor și prietenii frumoase.

Berbec - au o intuiție foarte bună când e vorba de interesul afacerilor lor. Vor știi cu cine să meargă mai departe și cu cine să se consulte.

Taur - știu cum să iasă dintr-o situație dificilă. Poate liniștesc pe cineva, chiar un superior, în legătură cu o problemă.

Gemeni - au fler în comunicare. Știu să își facă prieteni sau să deschidă ușa, iar asta e ceea ce trebuie să facă. Nu treubie să evite întâlnirile.

Rac - își pun azi problema puterii și autorității: cum să influențeze pe cei din jur sau cum să scoată ce e mai bun din ceilalți.

Leu - au una din acele zile când totul depinde de calitatea parteneriatelor lor. Aleg un drum de viitor bun, alături de cineva.

Fecioară - își analizează resursele și posibilitățile. La muncă e nevoie de tot geniul lor.

Balanță - își pun problema parteneriatelor. Vor să răscolească și să aducă mai multă iubire. Se bucură de gesturile și semnele partenerului, răspund foarte bine la ele.

Scorpion - muncesc mult și nu amână nicio acțiune.

Săgetător - vor să se simtă liberi și să își satisfacă niște capricii.

Capricorn - pun familia pe primul loc și se pregătesc de schimbări în acest sens.

Vărsător - întâlniri și discuții prețioase legate de planuri de viitor. Sunt mobilizați.

Pești - se gândesc la bani și acest lucru îi va motiva. Sunt foarte implicați.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close