Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 8 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii scot bani din proiecte noi, Vărsătorii se fac remarcaţi

Horoscop 8 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii scot bani din proiecte noi, Vărsătorii se fac remarcaţi

Horoscop 8 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi foarte bună pentru a ne întâlni cu şefii, pentru a participa la şedinţe sau pentru a avansa nişte proiecte sau idei personale.

Horoscop 8 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii scot bani din proiecte noi, Vărsătorii se fac remarcaţi
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    08 Noi 2021   •   09:02

Horoscop 8 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 8 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii au dialoguri foarte bune cu superiorii, au argumente în tot ceea ce propun şi poate fi acceptată ideea lor, proiectul lor, propunerea lor, ies şi bani de aici, mai târziu, dar ies.

Horoscop 8 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, este un drum al hârtiilor azi şi trebuie să aibă îndrăzneală şi rezistenţă ca să ajungă la biroul la care ei au nevoie pentru a-şi rezolva lucrurile.

Horoscop 8 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii se bazează pe cineva astăzi, o persoană foarte experimentată sau poate mai în vârstă, foarte pricepută într-un domeniu de activitate care le dă o soluţie şi îi descurcă rapid.

Horoscop 8 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, ziua poate aduce întâlniri importante sau prezenţa într-un context social unde e foarte importantă eticheta şi cunoaşterea protocolului. Acolo fac noi cunoştinţe foarte utile pentru ei.

Horoscop 8 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, zi de muncă foarte bine organizată, mai ales în jurul unor proiecte noi sau adaptarea la nişte circumstanţe noi şi vin ei cu nişte soluţii şi îşi reorganizează lucrurile.

Horoscop 8 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

La Fecioare, spontaneitate şi elan astăzi, atât în profesie, cât şi în dragoste. Este posibil ca unele să se împletească cu altele. Primiţi o veste sau o invitaţie de la cineva aflat la distanţă sau în străinătate.

Horoscop 8 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, ziua este aducătoare de spor şi concentrare pe ce au de făcut, pe zona lor personală, acasă sau la muncă deja organizează lucrurile. Foarte bună zi şi pentru curăţenie, descoperă un obiect valoros pe care l-au rătăcit şi nu mai ştiau pe unde e.

Horoscop 8 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

La Scorpioni, drumuri, şedinţe, întâlniri, vorbe şi călătorii astăzi, dar toate foarte utile, cu scop precis care se şi rezolvă.

Horoscop 8 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, bani dosiţi, bine economisiţi, bine investiţi. E posibil să facă cheltuieli, dar sunt foarte utile şi sunt mulţumiţi de tot ceea ce realizează.

Horoscop 8 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, accentul cade azi pe frumuseţe, eleganţă şi tact. E bine să-şi dezvolte aceste calităţi pentru că este nevoie de ele, mai ales dacă sunt într-un mediu, într-un context social nou şi prinde bine să şi impresioneze.

Horoscop 8 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, discreţie, ascultă multe, poate de la o persoană care are un sfat bun şi ei se pot remarca astfel, dar este nevoie să sprijine pe cineva.

Horoscop 8 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, ziua poate aduce noi prietenii, noi contacte, dar e vorba şi de capacitatea lor de a-şi prezenta în faţa altor persoane sau unui client munca pe care o fac cu atâta abnegaţie.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close