Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 8 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii empatizează cu cei de lângă ei, Leii vor să fie singuri

Horoscop 8 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii empatizează cu cei de lângă ei, Leii vor să fie singuri

Horoscop 8 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Astăzi trebuie să lăsăm de la noi. Este o zi cu vibraţie mai specială şi câştigăm şi dacă nu ne cramponăm de lucruri care ne costă prea mult.

Horoscop 8 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii empatizează cu cei de lângă ei, Leii vor să fie singuri
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    08 Oct 2021   •   08:45

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 8 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii pot fi dezamăgiţi de o persoană de la care nu primesc atenţia cuvenită, mai ales tandreţe şi duioşie.

Horoscop 8 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii sunt sensibli la reacţiile celor din jur, asta înseamnă că sunt şi foarte empatici. De aceea, pot simţi mai bine omul lângă care stau.

Horoscop 8 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, la locul de muncă pot fi surprinşi de reacţiile unor oameni. Nici ei nu prea au chef să se plieze pe alţii, deci se pot naşte uşor tensiuni.

Horoscop 8 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, în relaţiile sentimentale au nevoie de mai multă înţelegere şi pun preţ pe a fi ascultaţi cu duioşie şi acceptare. Relaţia cu copiii e şi ea un pic tensionată, fiind surprinşi de viitorul pe care şi-l doresc copiii.

Horoscop 8 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, e nevoie de un pic mai mult de linişte şi tihnă, să stea un pic mai mult cu ei şi lucrează mai bine dacă sunt singuri.

Horoscop 8 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, ziua aduce foarte multă agitaţie. Au nevoie şi de timp, să fie precişi în rezolvarea unor treburi, au nevoie de informaţii precise şi aleargă destul de mult pentru ele şi se agită un pic.

Horoscop 8 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

La Balanţe, cheltuieli şi astăzi, parcă sunt un pic imprudente, se gândesc, se răzgândesc şi poate spre seară vor găsi o soluţie mai economică, deci să aibă răbdare, să nu scoată uşor bani din buzunar.

Horoscop 8 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, ziua este marcată de uluiri cu privire la reacţiile, vorbele unei alte persoane despre ei sau în general şi ei nu prea ştiu cum să reacţioneze. Aşa că, cel mai bine ar fi să nu reacţioneze deloc.

Horoscop 8 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, calm, linişte şi pace, au nevoie să se concentreze pentru a vedea cum stau, ce au şi ce nu au. Legat de sănătate, trebuie să fie un pic mai grijulii.

Horoscop 8 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii pot avea nevoie astăzi de un sfat sentimental, mai ales dacă dispoziţia lor faţă de o persoană se schimbă sau nu ştiu cum să facă un anumit gest, le prinde bine să se consulte cu cineva.

Horoscop 8 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, fac lucruri dar nu prea au chef de ele sau vor să aşeze cumva obligaţiile într-o formă, ca să le facă şi plăcere. Poate găsesc această soluţie miraculoasă, după-amiaza harta e mai bună.

Horoscop 8 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, harta indică deplasări dificile, veşti tulburătoare care vin de la diverse persoane aflate la distanţă, deci nu prea ştiu nici ele cum să fie lângă omul apropiat, nici cum să interpreteze nişte informaţii care vin la ei şi nu chef. Nişte călătorii se pot amâna, pentru că Mercur e retrograd.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close