Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, 8 octombrie cu Camelia Pătrășcanu. Taurii lucrează intens la locul de muncă, Vărsătorii se gândesc să înceapă un nou proiect

Horoscop, 8 octombrie cu Camelia Pătrășcanu. Taurii lucrează intens la locul de muncă, Vărsătorii se gândesc să înceapă un nou proiect

Horoscop, 8 octombrie cu Camelia Pătrășcanu. Taurii lucrează intens la locul de muncă, Vărsătorii se gândesc să înceapă un nou proiect
08 Oct 2018   •   09:06

HOROSCOP. Aspecte minunate astăzi pentru a spune exact ce gândim, trebuie să eliberăm din sufletul nostru toate reținerile sau nemulțumirile.

HOROSCOP. BERBEC: Negocieri astăzi cu partenerul de viață sau cu persoane foarte importante, pot primi și sfatul unui prieten într-o problemă sentimentală.

HOROSCOP. TAUR: Lucrează intens la locul de muncă, schimbă ritmul sau schimbă echipa, sunt niște schimbări pentru că se apropie și ei de Luna Nouă, important este să corecteze ce au greșit.

HOROSCOP. GEMENI: Se gândesc la iubire, la pasiune, la dragoste fie pentru un proiect, fie pentru o persoană dragă. Și acceptă să-și deschidă total inima cu sinceritate.

HOROSCOP. RAC: Pun accentul pe familie și ambianța în familie, bun consens între membrii familiei, așa că pot rezolva o problemă supărătoare.

HOROSCOP. LEU: Discută și ei fie un nou proiect, fie o nouă colaborare, mai ales despre drepturi și obligații dintr-o colaborare și spun exact ce au pe suflet.

HOROSCOP. FECIOARĂ: Se gândesc la bani și au un moment în care trebuie să fie foarte ferme, sunt sigure de ele, conștiente de atuurile lor pentru că numai așa obțin ceea ce își doresc.

HOROSCOP. BALANȚĂ: Schimbă ritmul interior este vorba de propria lor persoană, sunt în analiză, sunt foarte introspectivi și dacă le nemulțumește ceva schimbarea e la ele.

HOROSCOP. SCORPION: Sunt mai atenți la ce se întâmplă la cei din jur și ce schimbări fac persoanele apropiate, mai ales cele din familie, nu prea vor să răspundă prezent la o solicitare obositoare.

HOROSCOP. SĂGETĂTOR: Mizează pe prieteni astăzi, pot face o nouă cunoștință extrem de interesantă, dar atenție să nu intre în capcană sentimentală.

HOROSCOP. CAPRICORN: Cariera este luată în discuție și analizată, cântărită în funcție de interesele lor familiare. Pot primi o propunere foarte interesantă, rămâne de văzut dacă o acceptă.

HOROSCOP. VĂRSĂTOR: Sunt cu planuri mari în minte în acest moment, este posibil să înceapă evoluția pe o nouă direcție, să investească într-un nou proiect, într-o nouă direcție.

HOROSCOP. PEȘTI: Mai atenți la ce oferă partenerul de viață sau o persoană cu care colaborează în acest moment. Știu foarte bine să ceară și poate chiar să se folosească de anumite informații pentru a obține mai mult.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close