Antena 3 Horoscop Horoscop 8 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii pot câștiga bani iar Racii au parte de o reușită socială

Horoscop 8 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii pot câștiga bani iar Racii au parte de o reușită socială

de Diana Dragotescu    |    08 Sep 2020   •   09:00
Horoscop 8 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii pot câștiga bani iar Racii au parte de o reușită socială
Sursa foto: Antena 3

Avem șansa să câștigăm bani, asta dacă ne punem foarte clar obiectivele sub ochi și dacă suntem pragmatici și ne ținem de treabă. O zi bună, practică, sigur obține fiecare un mic avantaj, dacă știm să ne prețuim calitățile. 

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3:

HOROSCOP BERBEC - pot câștiga bani, au niște rezultate foarte bune în această zi, fie financiate, fie obiective atinse.

HOROSCOP TAUR - ziua aduce o glorie personală, li se dă dreptate sau li se oferă o soluție. Idei îndrăznețe pentru viitor. 

HOROSCOP GEMENI - au aspecte ce indică mai curând așteptarea unor rezultate din partea altora. Problemele lor  se rezolvă prin intermediul colaboorărilor. 

HOROSCOP RAC - pot bifa si ei o reușită socială, poate chiar o întâlnire cu un preieten la care țin foarte mult. Relații bune și uși deschise.

HOROSCOP LEU - pot nota o reușită financiară și chiar dacă nu bagă bani în buzunar, cert este că nu pierd. 

HOROPSCOP FECIOARĂ - pot avea o mică victorie sau o surpriză, se schimbă ceva în felul în care lucrează. 

HOROSCOP BALANȚĂ - așteptări din partea altora dar și rezultate bune. Un cadou neașteptat. 

HOROSCOP SCORPION - pot avea și ei întâlniri, și bat la uși să se întâlnească cu o prsoană influentă sau de care depind interesele lor. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR - muncesc mult, în special în prima parte a zile. Sunt experimentați, au îmdemânare și le este foarte ușor. 

HOROSCOP CAPRICORN - au o zi mai mult sentimentală, poate de aici curajul de a face niște gesturi neobișnuite pentru cei dragi.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - mai ales în prima parte reușesc prin concentrare să evite o pagubă. Poate fi în casă sau strict la biroul unde lucrează. 

HOROSCOP PEȘTI - foarte pragmatici, gândesc bine banii și felul în care pot ajunge la ei, oprtunitățile care se ivesc sunt oprtunități frumoase și datorită colaboratorilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close