Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 9 decembrie. Lecții importante pentru toate zodiile. Capricornii și Săgetătorii sunt cei mai influențați

Horoscop 9 decembrie. Lecții importante pentru toate zodiile. Capricornii și Săgetătorii sunt cei mai influențați

Horoscop 9 decembrie. Lecții importante pentru toate zodiile. Capricornii și Săgetătorii sunt cei mai influențați
09 Dec 2016   •   08:59

Ziua de vineri ne pune în fața unor lecții importante. Tendința este valabilă pe o perioadă mai lungă, care se continuă până pe 15 decembrie, dar faza maximă este sâmbătă, scrie consultantul în astrologie Dezideriu.

Conform acestuia, o conjuncție între Soare și Saturn este cea care definește zilele acestea.

“Concret, este momentul pentru a ieși din peisaj, pentru a demonstra că suntem oameni profesioniști. Cei care demonstrează disciplină, răbdare și implicare în muncă au de câștigat mult în perioada asta. Ba chiar este posibil să apară lucruri în plus de făcut, aparent din senin, fără motiv. Dacă apar astfel de situații, nu le refuzați, s-ar putea să merite efortul. Chiar mai mult decât estimați”, scrie Dezideriu.

BERBEC – Credințele și filosofiile de viață, după cum spuneam mai sus, sunt la testare. Ajungi să te întrebi dacă nu cumva te-ai plafonat și dacă nu ar trebui să începi să vezi lumea cu alți ochi. Ba chiar s-ar putea să îți faci planuri pentru noi studii, exact în ideea de a îți mări orizonturile. Sau poate te gândești să pleci și să rămâi plecat mai mult timp. Oricum, este o perioadă a schimbărilor de viziune.

TAUR – Relații, obsesii, vicii, control și dependențe. Astea sunt toate teme care se regăsesc în perioada asta, la un anumit nivel, cu o anume intensitate. De fapt, toate se reduc la noțiunea de putere. Este un moment de maturizare, pentru că acum s-ar putea să realizezi că nu întinerești și că vrei să faci ceva mai special cu viața ta.

GEMENI – Zona prietenilor, amicilor și cunoștințelor este cea care trebuie curățată acum. Saturn, înțeleptul satului, ia la bani mărunți pe toată lumea cu care lucrezi, cu care colaborezi și cu care socializezi și îți arată cine poate să rămână și cine nu poate să rămână, în logica evoluției. Deci, unele relații s-ar putea să se tensioneze mai tare în perioada asta, să știi de unde vine.

RAC – S-ar putea să simți ceva mai multă presiune la job și la nivel de sănătate. Dacă este cazul la job, trebuie să înțelegi că acele elemente tensionate, aparent banale, trebuie organizate altfel, pentru că riști să fii tras la răspundere pentru ele. De asemenea, este o perioadă bună pentru a te ocupa serios și meticulos de tot ce ține de sănătate. O cură, un regim, un sfat de la medic, totul trebuie făcut ca la carte.

LEU – Nu ești în cea mai veselă sau motivantă perioadă a vieții tale, dar exact aici este cheia – trebuie să le găsești. Cum îți petreci timpul liber, cum te relaxezi, cum te distrezi? Sau mai faci toate lucrurile astea, în mod real? În plus, s-ar putea să apară la suprafață (desigur, doar dacă ai) problemele legate de orgoliu. Cât de creativ ești? Îți permiți să fii arogant sau mândru de ce faci? Nu cumva mai ai multe de făcut înainte să te simți “maestru”?

FECIOARĂ – Perioada este plină de schimbări destul de importante, chiar dacă nu par la prima vedere. Sunt procese interioare, de identificare a personalității, de găsirea rădăcinilor, de stabilirea unor etape emoționale și psihologice foarte clare. S-ar putea să pici și tu în borcanul cu melancolie și să te simți ceva mai singuratic în perioada asta, dar nu este un adevăr general pentru viața ta, este o realitate de moment.

Citește horoscopul integral pe blogul lui Dezideriu

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close