Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, marţi, 9 februarie 2016. Evită să fii foarte conservator în gândire

Horoscop zilnic, marţi, 9 februarie 2016. Evită să fii foarte conservator în gândire

Horoscop zilnic, marţi, 9 februarie 2016. Evită să fii foarte conservator în gândire
09 Feb 2016   •   08:47

Berbec – Se pare ca simti nevoia sa faci ceva nou, sa incerci ceva ce nu ai mai incercat pana acum; cu cat mai extrem si mai neobisnuit, cu atat mai bine. Insa, pe termen lung, ai avea un avantaj mai bun si o bucurie mai mare daca ai avansa pas cu pas. Este o zi in care energia nu trebuie consumata inutil.

· Taur – Ai o gandire cu mult mai practica si mai pragmatica decat de obicei. De aceea, solutiile pe care astazi le descoperi si le oferi sunt de bun augur, eficiente pe termen mediu si lung, inovatoare, in general si bine primite de cei carora acestea le sunt adresate. Ai la indemana si energia de a termina tot ceea ce ai inceput a face, nu renunta la visul si la telurile tale...

· Gemeni – Orice schimbare de care astazi ai parte are rolul de a te duce pe drumul pe care poti merge mai bine si mai repede, ori ceea ce pe altii ii debusoleaza, petine te inspira. Cu cat mai neobisnuita destinatia cea noua, cu atat mai bine pentru tine. Insa, atunci cand ti se spune ca nu stii ce vorbesti, asigura-te ca le explici tuturor, pe intelesul lor, despre ce este vorba.

· Rac - Mai bine nu incerci sa afli care este adevarul sau daca esti mintit ori ba. Deoarece, orice vei afla, iti va face ziua mai trista. Lasa lucrurile sa decurga de la sine, mergand pe drumul tau si eliminand starile negative, cele care iti scad vibratia. Arata-le si celor din jur ce persoana blanda esti, intelegandu-le problemele, dar fara a te implica foarte mult in rezolvarea acestora.


Mai multe pe jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close