x close

HOROSCOP 9 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii au parte de bani. Capricornii vorbesc de destin

09 Ian 2020   •   09:04
HOROSCOP 9 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii au parte de bani. Capricornii vorbesc de destin sursă foto: captură Antena 3

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu a pezentat previziunile astrale pentru ziua de 9 ianuarie. Conservatorism astăzi, mai ales după prânz. Trebuie să avem grijă de ideile și bunurile noastre.

HOROSCOP Berbec - pot avea o atitudine mai conservatoare, mai ales dacă se confruntă cu autoritățile și șefii. Știu să își apere foarte bine poziția, nu riscă nimic.
HOROSCOP Taur - ziua poate aduce interese financiare, dar după prânz trece și prin niște contracte și angajamente. Bate obrazul cuiva dacă nu își ține cuvânt. 
HOROSCOP Gemeni - bani, mai ales după-amiază. Banii țin mai ales de devotamentul și angajamentul lor pentru un proiect în care sunt deja implicați.
HOROSCOP Rac - o zi foarte emoțională și o zi poate de destin. Se poziționează într-un mod foarte clar față de cineva sau față de ceva.
HOROSCOP Leu - atenție la sănătate. În plus, este posibil ca în activitățile pe care le au acum să simtă că nu au control deplin, de aceea ar putea renunța la ele.
HOROSCOP Fecioară - un prieten foarte vechi emoționează foarte tare acest nativ. Pot face o vizită azi.
HOROSCOP Balanță - vorbim de autoritate azi. Intervin chiar și peste șefi pentru a regla niște probleme.
HOROSCOP Scorpion - ziua aduce multe proiecte și multe ședințe legate de niște acțiuni pe care vrea să le întreprindă. Depinde de parobări și organziare
HOROSCOP Săgetător - bani, mai curând economisiți decât câștigați. Valorifică ce au.
HOROSCOP Capricorn - multe discuții cu partenerul de viață legate de destin. Au grijă să nu repete o greșeală din trecut.
HOROSCOP Vărsător -ziua aduce multă muncă dar și mulți bani. Fructifică orice oportunitate iar banii sunt mulți.
HOROSCOP Pești - creativitate. Trebuie să se concentreze pe activitățile care le solicită intuiția.

Citeşte mai multe despre:

horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati