Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 9 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii vor face o vizită, Berbecii vor primi un cadou

Horoscop 9 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii vor face o vizită, Berbecii vor primi un cadou

Horoscop 9 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi foarte bună pentru că ne deschide sufletul și ne ajută ca prin intuiție și imaginație să dăm răspunsuri mai bune la problemele pe care le avem.

Horoscop 9 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii vor face o vizită, Berbecii vor primi un cadou
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iul 2021   •   09:07

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 9 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii au o realizare legată de casă. Este posibil să primească o moștenire sau un cadou.

Horoscop 9 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri se anunță drumuri pentru că simt nevoia să viziteze locurile sau oamenii pe care îi iubesc. Relația cu prietenii este foarte frumos subliniată de astre.

Horoscop 9 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii sunt economi și se pot distra cu bani puțini, vor face lucruri mari cu bani puțini și vor fi inspirați în investițiile făcute.

Horoscop 9 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru raci, ziua aduce un răspuns pe cale oficială, o aprobare, o autorizație sau poate au ei vreun proiect care trece prin pârghii oficiale. E ca și cum ar trece toate examenele.

Horoscop 9 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru lei, ziua este marcată de analize și calcule financiare, sunt atenți la oportunitățile create de alții sau chiar sugestiile pe care le oferă cei din jur.

Horoscop 9 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru fecioare va fi o zi foarte bună sub aspect relațional. Prieteni, poate prieteni vechi și sentimente calde care le-au unit de alte persoane, sunt toate subliniate acum. Veștile sunt bune.

Horoscop 9 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Balanțele vor avea parte de realizări profesionale, încheie o etapă foarte bună în munca pe care au dus-o până acum și se pot chiar felicita pentru modul în care au gestionat lucrurile

Horoscop 9 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Scorpionii pot obține astăzi un act important sau măcar vor ști cum să facă să îl obțină sau chiar, alții își vor pregăti niște călătorii.

Horoscop 9 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii sunt în continuare preocupați de avere sau de casă. În prima parte a zilei există un foarte bun consens familial, iar la finalul zilei o oportunitate neașteptată va apărea.

Horoscop 9 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii stau foarte bine la capitolul relații dar și o legătură foarte importantă cu un colaborator sau poate chiar cu partenerul  de viață. Vor realiza acum, poate, cum a primit celălalt ce a dat sau ce nu a dat.

Horoscop 9 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru vărsător se preconizează muncă multă, cu mult spor și chef, de aceea pot progresa foarte mult în această zi, trebuie doar să se țină de treabă.

Horoscop 9 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Peștii sunt intuitivi și imaginativi. Se vor descurca foarte bine în sectoarele care cer imaginație și simț artistic sau lucrează foarte bine cu copiii sau pentru copii. Unora le poate veni o idee de afaceri în zona aceasta a evenimentelor, a educației sau a relației cu cei tineri.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close