Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 9 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Leii să fie atenţi la drumuri, Scorpionii răscolesc lucrurile

Horoscop 9 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Leii să fie atenţi la drumuri, Scorpionii răscolesc lucrurile

Horoscop 9 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Spirit reactiv astăzi, mai ales în a doua jumătatea a zilei, avem tendinţa de a riposta şi de a spune cuvinte care zgândără mai mult decât să aducă pace şi tihnă.

Horoscop 9 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Leii să fie atenţi la drumuri, Scorpionii răscolesc lucrurile
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    09 Iun 2022   •   09:21

Horoscop 9 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 9 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii, mai ales după-amiază, pot simţi că toată lumea se ia de ei, nu este neapărat real, dar asta se întâmplă şi pentru că ei simt nevoia în aceast perioadă să-şi puncteze mai accentuat opiniile sau ce nu le convine.

Horoscop 9 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

La Tauri, discuţiile pot fi legate de cum funcţionează la locul de muncă, cum colaborează, dacă se simt trădaţi, amânaţi sau neglijaţi, este foarte posibil să reacţioneze.

Horoscop 9 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, în relaţiile de iubire sau relaţile în general cu lumea, pot şi ei să fie surprinşi de bârfele care circulă pe seama lor sau pe seama protejaţilor lor.

Horoscop 9 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, tensiunile pot fi legate de scopuri care nu mai sunt comune sau nu toată lumea înţelege să aibă acelaşi ritm sau să aibă aceeaşi strategie de atingere a obiectivelor. În plus, mai apar discuţii în casă.

Horoscop 9 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, ideea de dreptate, adevăr şi mai ales libertate este foarte accentuată astăzi şi nu prea acceptă ca cineva să îi frâneze ori să-i limiteze. Atenţie la drum, mai ales pentru cei care fac drumuri lungi.

Horoscop 9 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, tensiunile sunt legate de bani pe care ar trebui să-i primească de pe urma muncii lor sau pe care nu-i primesc şi nu le convine, chiar dacă ştiu că nu au terminat treaba.

Horoscop 9 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Balanțele asistă, mai curând, la tot felul de nevroze sau reacţii ciudate, exagerate, nepotrivite ale celor din jur, poate chiar partenerul de viaţă. Poate chiar intuiţia le sfătuieşte să aibă tactul potrivit.

Horoscop 9 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Scorpionii sunt foarte atenţi la ce se întâmplă în jurul lor, cântaresc foarte bine pe fiecare şi fac bine că nu iau măsuri, nu reacţionează sau nu răscolesc lucrurile deocamdată, până nu se dumiresc.

Horoscop 9 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, nevoia de lbertate şi de independenţă îi poate face să neglijeze şi interesele celor apropiaţi, ale partenerului de viaţă, de exemplu şi să-şi vadă de ale lor. 

Horoscop 9 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

La Capricorni, mai ales în casă, trebuie să se stabilească noi reguli, norme sau obiective şi să se discute despre ele. Dar acest lucru înseamă ca şi ei să-şi asume nişte obligaţii şi, de aici, stau în cumpănă dacă să spună da sau nu.

Horoscop 9 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

La Vărsători, drumuri, discuţii, parcă fac cercetări şi au nevoie de persoane care ştiu mai multe decât ei. Curtează aceste persoane şi vorba dulce mult aduce, aşa încât să nu fie critici azi.

Horoscop 9 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, banii depind de colaborări, de felul în care gândesc, dar şi de felul în care ştiu să aibă tact cu persoane care nu răspund neapărat prezent când vor aceşti nativi.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close