Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 9 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Surprize neaşteptate pentru Tauri, Peştii amână ce au de făcut

Horoscop 9 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Surprize neaşteptate pentru Tauri, Peştii amână ce au de făcut

Horoscop 9 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. O zi tensionată din cauza orgoliilor sau a nemulţumirilor de tot felul. Totul ni se poate părea greu, dar cu puţină răbdare, rezolvăm.

Horoscop 9 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Surprize neaşteptate pentru Tauri, Peştii amână ce au de făcut
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    09 Mai 2022   •   08:36

Horoscop 9 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 9 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii îşi fac griji pentru bani şi poate sunt nemulţumiţi de felul în care sunt plătiţi sau de activitatea prea solicitantă care trebuie făcută pentru bani. Nu e loc de distracţie, dar zilele următoare vor fi mai bune.

Horoscop 9 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

La Tauri, ziua poate aduce nesiguranţă, poate nu au încredere în ei sau nu sunt siguri că pot duce la bun sfârşit nişte sarcini. Trebuie răbdare.

Horoscop 9 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, atenţie la sănătate şi la informaţii. Nu tot ce vi se spune este adevărat, aşa că faceţi cercetări.

Horoscop 9 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, ziua este aducătoare de vorbe multe, mai ales de la aşa-zişi prieteni şi se pot mâhni, mai ales dacă unele promisiuni sunt încălcate. Îşi fac alte calculele zilele următoare.

Horoscop 9 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, tensiuni legate de responsabilităţi, unele le plac, altele nu le plac. Dacă vor să facă lucruri mari, nu prea au cu cine. E nevoie de mobilizare personală.

Horoscop 9 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Fecioarele să fie atente la sănătate şi la modul cum întâmpină diverse dificultăţi, mai ales dacă şefii sau autorităţile vă amână sau nu vă dau un act mult aşteptat.

Horoscop 9 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Pentru Balanțe, tensiunile acestei zile sunt legate de alţii care au tot felul de exigenţe, de pretenţii sau se distrează fără voi.

Horoscop 9 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, o zi care poate aduce tensiuni privind relaţia cu şefii sau responsabilităţi. Unii Scorpioni se pot simţi abuzaţi, pentru faptul că pe umerii lor se lasă cele mai grele sarcini.

Horoscop 9 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, ziua este marcată de muncă, dar nu înţeleasă de autorităţi, poate nici nu pot rezolva nişte lucruri pe care şi le-au propus, mai ales privind actele.

Horoscop 9 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Pentru Capricorni, o zi marcată de cheltuieli pe care nu le fac, dar li cere să le facă şi nu prea vor să le facă. Deci, atenţie la bani şi la negocieri cu partenerul.

Horoscop 9 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Vărsătorii sunt atenţi la felul în care ceilalţi îi comentează astăzi, vor să dea bine, vor să se împace cu toată lumea, dar nu pot împăca pe toată lumea, aşa că trebuie se defileze cu firea lor şi caracterul lor şi să-şi asume că nu toată lumea îi iubeşte.

Horoscop 9 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

La Pești, tensiuni la muncă din cauza unor sarcini care le cer mare efort, şi fizic, dar şi intelectual. În tot cazul, poate că ar fi bine ca lucrurile mai grele să le amâne pe zilele următoare, cu aspecte mai bune.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close