Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 9 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele şi Scorpionii au o reuşită, Vărsătorii să fie atenţi la sănătate

Horoscop 9 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele şi Scorpionii au o reuşită, Vărsătorii să fie atenţi la sănătate

O zi a emoţiilor sau o zi în care mintea se întâlneşte cu inima. De aceea, suntem în armonie cu gândurile, dar şi cu sentimentele noastre.

Horoscop 9 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele şi Scorpionii au o reuşită, Vărsătorii să fie atenţi la sănătate
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    09 Oct 2020   •   08:40

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Horoscop 9 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Realizări în casă, în cămin, discuţii fructuoase, fie se ia o hotărâre privind confortul casei.

Horoscop 9 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Întâlnirile sunt foarte plăcute, cu tot felul de propuneri interesante. Vor să-şi surprindă omul drag sau persoana pe care au pus ochii în acest moment şi pot veni chiar cu ideea unui voiaj romantic.

Horoscop 9 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Bani, astăzi, şi bani făcuţi isteţ, nu cu multă muncă. Compilează ideile pe care le aud cu experienţa lor şi ies foarte bine la socoteală.

Horoscop 9 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Ziua poate aduce vorbse sentimentale, romantice, de drag, de dragoste cu rudele, cu copiii, cu partenerul de viaţă. Poate chiar simt nevoia să aline pe cineva.

Horoscop 9 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Ziua este aducătoare de conexiuni mai subtile ale unor idei, astfel că vor avea un tablou mai amplu al lucrurilor care se petrec acum. Pot afla şi veşti despre diverse persoane şi sunt un pic surprinşi.

Horoscop 9 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Este o zi a prieteniei, au întâlniri foarte plăcute, foarte frumoase. De altfel, şi vor să fie un pic mai mondene astăzi, poate să îşi surprindă un pic prietenii dacă şi-au aranjat o întânire sau pur şi simplu îşi iau un obiect un pic extravagant, dar le face plăcere.

Horoscop 9 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Autoritate, decizii bune, soluţii bune care aduc bani sau scutesc pierderile. În tot cazul, au o reuşită astăzi.

Horoscop 9 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pot avea şi ei o reuşită într-un demers oficial, administrativ. Vine un act, un aviz sau cumva se trece la etapa următoare şi sunt foarte mulţumiţi.

Horoscop 9 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Fac economii astăzi, este posibil să descopere un obiect pierdut, un act pe care l-au rătăcit, dar pun la punct nişte lucruri în legătură cu care aveau nişte temeri.

Horoscop 9 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Au discuţii sentimentale cu partenerul de viaţă sau cu o altă persoană importantă sau se pot plânge acestei persoane în legătură cu starea lor, problemele lor şi au nevoie de mai multă consolare şi mai multă atenţie. Să sperăm că o vor găsi.

Horoscop 9 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Muncesc, dar nu neapărat pentru că le place, ci pentru că trebuie, pentru că au promis sau poate că cineva depinde de munca lor, deci au spirit de dedicare, dar nu au neapărat şi bucuria muncii astăzi. Atenţie şi la sănătate!

Horoscop 9 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Este o zi care le aduce planuri mai speciale, mai pretenţioase, vor să facă nişte lucruri mari sau sunt într-un punct în care îşi depăşesc cumva forţele, dar nu este rău, pentru că aşa progresează.
 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close