Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 9 septembrie 2021. Dragostea bate la ușa Racilor, Fecioarele sunt luate în vizor

Horoscop 9 septembrie 2021. Dragostea bate la ușa Racilor, Fecioarele sunt luate în vizor

Horoscop 9 septembrie 2021. Astăzi, Săgetătorii vor să forțeze lucrurile, în timp ce Gemenii fac excese, iar asta nu le prinde deloc bine.

Horoscop 9 septembrie 2021. Dragostea bate la ușa Racilor, Fecioarele sunt luate în vizor
Sursa foto: Unsplash.com | Steve Halama
de Georgiana Adam    |    08 Sep 2021   •   15:00

Horoscop 9 septembrie 2021 pentru Berbec

Astăzi, nativii din zodia Berbec au o zi foarte bună pentru activități fizice. Aveți multă energie, așa că vă puteți apuca de treburile casnice pe care le-ați tot amânat.

Horoscop 9 septembrie 2021 pentru Taur

Nativii din zodia ar trebui să rămână rezervați în ceea ce privește relațiile cu cei din jur. Dacă nu știți cum să vă temperați în relația de cuplu, s-ar putea ca lucrurile să se complice foarte mult, ba chiar să ajungeți la divorț.

Horoscop 9 septembrie 2021 pentru Gemeni

Astăzi, trebuie să evitați pe cât posibil excesele de orice natură. Dacă trebuie să mergeți la o petrecere, aveți mare grijă la consumul de băuturi alcoolice. Aveți o ușoară predispoziție de a manifesta dureri de cap și stomac. 

Horoscop 9 septembrie 2021 pentru Rac

Nativii din zodia Rac sunt sfătuiți de astre să comunice cu șefii mai mult decât o fac. Astăzi, veți fi mult mai ascultați. Dacă vă doriți o mărire de salariu, astăzi este cea mai bună zi pentru discuție. Pe plan amoros, dragostea va bate la ușa dumneavoastră în cel mai scurt timp.

Horoscop 9 septembrie 2021 pentru Leu

Astăzi, astrele vă recomandă să evitați intervențiile chirurgicale. Dacă aveați asta în plan, încercați să reprogramați. La locul de muncă, apar mici tensiuni, care se vor rezolva în cursul zilei de astăzi. 

Horoscop 9 septembrie 2021 pentru Fecioară

Nativii din zodia Fecioară se simt foarte tensionați, astăzi. Încercați să vă odihniți mai mult, în așa fel încât să fiți fresh la locul de muncă. Sunteți luați în vizor de către șefi. Mare atenție!

Horoscop 9 septembrie 2021 pentru Balanţă

Nu este cea mai bună zi pentru a face investiții. Astrele vă sugerează să fiți mai cumpătați în ceea ce privește achiziționarea bunurilor valoroase. 

Horoscop 9 septembrie 2021 pentru Scorpion

Astăzi, asistați la o discuție care vă va da puțin peste cap. Poate fi vorba despre o rudă apropiată sau despre un coleg de job. Astrele vă recomandă să rămâneți calmi pe toată durata conversației.

Horoscop 9 septembrie 2021 pentru Săgetător

Aveți o ușoară tendință să forțați lucrurile. Cel mai bine este să vă odihniți așa cum vă place. De cele mai multe ori, lucrurile care se fac în grabă, nu ies niciodată. 

Horoscop 9 septembrie 2021 pentru Capricorn

Nativii din zodia Capricorn au nevoie de mai multă liniște. Sunteți într-o perioadă stresantă, iar asta vă aduce ușoare dureri de cap. La locul de muncă, se pare că reușiți totuși să vă concentrați. Sfatul astrelor este să vă odihniți mai mult.

Horoscop 9 septembrie 2021 pentru Vărsător

Veți începe să lucrați la un proiect cu foarte mult potențial. Încercați să nu vă pierdeți concentrarea. Sunteți pe val.

Horoscop 9 septembrie 2021 pentru Peşti

Sunteți ușor irascibili și răutăcioși. Încercați ca astăzi să nu intrați cu nimeni în dialog. Este spre binele vostru și al persoanei respective. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close