Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 9 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii poartă negocieri, Capricornii își impun opiniile

Horoscop 9 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii poartă negocieri, Capricornii își impun opiniile

Horoscop 9 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Este ziua ideilor, astăzi avem soluții. Suntem mai organizați în prima parte a zilei, mai creativi în a doua parte. O zi minunată pentru toată lumea. Ne merge mintea, suntem isteți, așa încât avem toate astrele de partea noastră să ne dăm răspunsuri.

Horoscop 9 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii poartă negocieri, Capricornii își impun opiniile
de Mia Lungu    |    09 Sep 2021   •   08:47

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie.

Horoscop 9 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, ziua se anunță foarte frumoasă sub aspect relațional. Întâlniri, discuții, tot felul de negocieri. Au idei, își expun opiniile și primesc și ajutor pentru proiectele pe care le desfășoară astăzi.

Horoscop 9 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, multă muncă astăzi, dar intelectuală. Și este bine să fie atenți și la sugestiile celor din jur, pentru că tot ce iese, iese datorită colaborării cu ceilalți.

Horoscop 9 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni este o zi a creativității. Poate că iau lucrurile un pic mia ușor, dar asta e bine. Pentru că, astfel, vor fi mai lejeri, mai dezinhibați. Și leagă, conectează ideile, și sugestiile altora.

Horoscop 9 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, vorbim de o zi organizatorică și gospodărească, la locul de muncă sau acasă. În tot cazul, au multe lucruri de făcut și probabil răstoarnă ordinea pentru a face o altă ordine. Discuții multe în casă legate și de patrimoniu.

Horoscop 9 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei ziua poate aduce vizite, călătorii, întâlniri foarte importante și interesante. Au multe lucruri de spus, își arată valoarea cunoștiințelor acumulate. Acte, de asemenea, foarte inteligent construite astăzi.

Horoscop 9 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare ziua aduce calcule și soluții financiare. Își pot pune în valoarea toate atuurile profesionale. Cert este că muncesc pe bani și știu să își negocieze foarte bine onorariul.

Horoscop 9 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanțe ziua este foarte valoroasă din punct de vedere intelectual. Mintea le merge bine. Și vor face cu mintea lor, cu inteligență lor, tot ce își doresc. Pot fi doar creative sau pot să gândească noi acțiuni și proiecte. Dar și la muncă le merge foarte bine.

Horoscop 9 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, discreție astăzi. Aud foarte multe lucruri. Poate nu toate sunt de luat în seama. Trebuie să decanteze foarte bine ce e bun și ce nu e bun pentru ei. De asemenea, să fie discreți și să nu transmită mai departe ce află.

Horoscop 9 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători ziua este foarte socială. Cască gură la tot ce se aude în târg. Poate că sunt lucruri bune și primesc sugestii foarte valoroase. Își iau modele, sunt mai atenți la persoanele care au reușit în domeniile în care și ei se străduiesc.

Horoscop 9 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni o zi de autoritate intelectuală. Trebuie să aducă argumente acolo unde ei vin cu sugestii sau cu opinii foarte bine subliniate, de date, de acte. Astfel încât tot ceea ce spun să fie probat, și reușesc să-și impună opiniile.

Horoscop 9 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători este o zi mai mult a ascultării. Află tot felul de lucruri. Probabil că au și multe întrebări. Și e bine să apeleze la specialiști, să se întoarcă la manuale, să meargă la surse sigure. Astfel încât să afle informațiile de care au nevoie, pentru că sunt foarte valoroase și pentru zilele următoare. Călătorii pentru cei care încă se gândesc la vacanță.

Horoscop 9 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Pești este o zi în care se bazează pe cunoștiintele altora. De aceea e bine fie să asculte sau să fure idei sau lucruri bune, pe care le află de la alții. Sau să se bazeze pe un colaborator. Nu rezolva nimic singuri astăzi, dar este bine pentru că ziua e relațională.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close