Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Acesta este topul zodiilor care au noroc la bani

HOROSCOP. Acesta este topul zodiilor care au noroc la bani

HOROSCOP. Acesta este topul zodiilor care au noroc la bani
24 Oct 2018   •   18:05

Astrologii au făcut un top al celor mai norocoase zodii la bani. Abilităţile de conducere îl ajută să ajungă rapid în vârful unei companii sau să îşi dezvolte cu succes o afacere proprie.

Taur 

Zodia Taur este guvernată de Venus, ceea ce înseamnă că tinde să îşi dorească tot ce înseamnă lux şi rafinament. O viaţă mediocră este complet inacceptabilă pentru un Taur. Aceşti nativi fac bani pentru a-şi permite o viaţă de lux şi vor persevera pentru a atinge nivelul de confort, securitate şi stabilitate pe care şi-l doresc. 

Scorpion 

Unul dintre scopurile Scorpionului este să câştige atât de bine, încât să-şi permită orice lucru material pe care şi-l doreşte: o maşină rapidă, o şampanie scumpă sau o vacanţă extravagantă. Cu abilităţile înnăscute de antreprenor, nu-i va fi deloc greu să obţină tot ce îşi doreşte din punct de vedere material. 

Leu 

Îşi doreşte să facă bani pentru a-şi reînnoi garderoba, pentru cadouri generoase şi alte activităţi care îl ajută să se menţină în lumina reflectoarelor. În acelaşi timp, abilităţile de conducere ale Leului îl ajută să ajungă rapid în vârful unei companii sau să îşi dezvolte cu succes o afacere proprie. 

Sursa: adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop noroc bani zodii
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close