Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Acestea sunt cele mai toxice cupluri din zodiac

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai toxice cupluri din zodiac

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai toxice cupluri din zodiac
Sursa foto: Foto: pixabay.com
13 Sep 2018   •   22:10

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale au propriile trăsături unice, dorințe și atitudini bazate pe grupul de elemente din care fac parte.


Pe baza trăsăturilor lor, există câteva perechi de semne zodiacale care au cea mai slabă compatibilitate și se pot transforma în cele mai rele coșmaruri.

1. Leu + Rac
Leu este o zodie de foc, iar Racul este o zodie de apă. Leul râvnește la aventură și să fie în centrul atenției, pe când Racul preferă să stea acasă și se simte mai confortabil în intimitate. Leul poate fi foarte sincer și își împărtășește mereu opiniile. Acest lucru poate fi greu de suportat pentru un rac sensibil, deoarece el tinde să pună totul la suflet. Racul poate să facă față la toate aceste lucruri pentru o perioadă, dar va începe ușor să se depărteze de partener.

2. Capricorn + Vărsător
Capricornul este o zodie de pământ, iar Vărsătorul este o zodie de aer. Capricornului îi place să facă planuri cât mai detaliate și nu îi plac schimbările, pe când Vărsătorul este o fire aventuroasă. El este spontan și face orice lucru vrea pe moment.

Capricornul vrea să acumuleze bunuri materiale și își arată iubirea într-un mod fizic și practic. Vărsătorul are nevoie de cineva dornic să se ofere cu totul pentru iubire, minte, trup și suflet. Lui nu-i va păsa de mâncare, sex sau bani cât timp găsește pe cineva cu care se potrivește sufletește. Relația dintre aceste două semne zodiacale nu va funcționa, cu siguranță.

3. Fecioară + Gemeni
Fecioara este o zodie de pământ, iar Gemeni este o zodie de aer. Fecioara este practică și realistă, pe când Gemenii sunt visători. Gemenilor nu le place să stea într-un loc prea mult timp și sunt mereu în mișcare. De asemenea, ei cred în idei și viziuni și nu le pasă de părerile celorlați.

Fecioara este și ea visătoare, dar este foarte practică și se concentrează să rezolve totul la timp. Dacă cel din zodia Gemeni nu va contribui practic la activitățile Fecioarei, atunci cea din urmă se va sătura și va opri relația.

4. Balanță + Taur
Taur este o zodie de pământ, iar Balanța este o zodie de aer. Nevoia Taurului de loialitate poate părea sufocantă pentru Balanță, iar nevoia Balanței de a avea dreptate îl poate enerva pe Taur, care este încăpățânat. Ambele zodii sunt dure și nu fac compromisuri, chiar și o decizie mică ca alegerea culorii perdelei poate provoca tensiune între ei.
 

Sursa:elle.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop toxic cupluri zodiac trasaturi

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Antony Blinken și Nicolae Ciucă, împreună la Ateneul Român

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close