Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Acestea sunt cele trei zodii de femei greu de cucerit

Horoscop. Acestea sunt cele trei zodii de femei greu de cucerit

Horoscop. Acestea sunt cele trei zodii de femei greu de cucerit
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Noi 2018   •   17:31

Există câteva zodii care, atunci când sunt curtate, vor să pară indiferente și dezinteresate, dar în realitate totul face parte dintr-un plan bine gândit menit să-i testeze pe cei care sunt cu adevărat interesați de ei. 

Scorpion

Femeia Scorpion are o inteligență și o putere de seducție aparte, tocmai de aceea este curtată foarte des. Din toți curajoșii care îi ies în cale, nu îi e ușor să-l aleagă pe cel potrivit, astfel că îi pune mereu la tot felul de teste. Numai acel bărbat încrezător și care nu cedează ușor are șanse să o cucerească. Din acel moment, femeia din Scorpion va renunța la gardă și se va dedica total relației.

Săgetător

Femeia Săgetător dorește să fie cucerită exact ca prințesele din povești și e foarte exigentă când vine vorba de calitățile partenerului pe care îl caută. Un Săgetător nu stă prea mult la discuții - e totul sau nimic, iar asta pe loc. Cât despre încercări disperate, nici nu se pune problema. Însă, pe cât de greu sunt de impresionat, pe atât de lungi și frumoase vor fi nopțile pentru cel ce va reuși imposibilul. 

Vărsător

În schimb, femeia Vărsător nu are nevoie de o eternitate pentru a fi conștientă de propriile sentimente pe care le are pentru un bărbat, însă nu va face niciodată primul pas până nu se asigură că ceea ce simte e real. Are nevoie de un partener inteligent, elegant și subtil, care știe cum să inițieze o conversație și să păstreze misterul. O femeie Vărsător va sta la distanță cât timp este necesar, iar asta pentru că, odată decisă, va deveni extrem de loială și iubitoare. 

×
Subiecte în articol: femei zodii Horoscop
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close