Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care duc totul la extrem

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care duc totul la extrem

de S.T.    |    08 Dec 2019   •   16:52
HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care duc totul la extrem Foto: pixabay.com

HOROSCOP Berbec

Berbecii au tendința să exagereze orice acțiune pe care urmează să o facă, mai ales când vine vorba de fostul partener de cuplu. Sunt încăpățânați și nu vor lăsa niciodată de la ei când vine vorba de răzbunare, chiar dacă aceasta rămâne la stadiul de poveste.

HOROSCOP Săgetător

Săgetătorii nu dramatizează prin poveștile pe care le spun, ci prin acțiunile pe care le fac. De la sporturi extreme la o dispariție completă din viața ta.

HOROSCOP Gemeni

Gemenii sunt predispuși la exgerări și la un comportament extrem, mai ales când vine vorba de oamenii cu care interacționează. Dacă pari o amenințare, indiferent de formă, aceștia te vor elimina cu ușurință din viața lor.

HOROSCOP Fecioară

Fecioarele au obișnuința de a dezvolta obsesii și, prin urmare, comportamentul extrem este ceva natural pentru ele. În plus, acestea pot trece de la o stare la alta fără pic de efort.

HOROSCOP Scorpion

Scorpionii sunt adepții sporturilor extreme. Orice îi pune în pericol este atractiv pentru ei. Acestora le place sentimentul de nesiguranță și duc orice lucru la extrem.

HOROSCOP Taur

Taurii nu sunt dispuși să renunțe, iar pentru a obține ce își doresc sunt gata să facă orice. În ciuda faptului că uneori par calmi și raționali, aceștia pot trece cu ușurință la cealaltă extremă.  

Sursa: jurnalul.antena3.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close