Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care ştiu să păstreze cu sfinţenie un secret. Gemenii sunt bârfitorii zodiacului!

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care ştiu să păstreze cu sfinţenie un secret. Gemenii sunt bârfitorii zodiacului!

HOROSCOP. Sunt oameni în care putem avea încredere cu toate secretele noastre cele mai profunde, dar toți avem acel prieten care strică toate surprizele. Iată care sunt zodiile care tratează secretele ca pe ceva prețios și zodiile care nu pot păstra deloc un secret.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care ştiu să păstreze cu sfinţenie un secret. Gemenii sunt bârfitorii zodiacului!
Sursa foto: Pixabay.com
de Silvia Țigănilă    |    22 Aug 2020   •   14:55

3 zodii care pot păstra un secret

1. Scorpion (22 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt oamanii pe care te poți baza pentru a-ți duce secretele în mormânt. Un Scorpion liniștit și misterios nu vă va dezvălui niciodată secretele!

2. Pești (19 februarie - 20 mar.)

Peștii sunt un semn sensibil al apei pe care te poți baza pentru a-ți împărtăși secretele.

3. Leu (23 iulie - 22 august)

Leii sunt prieteni extrem de fideli și de încredere. Uneori descriși incorect ca fiind obsedați de sine, Leii sunt de fapt mai interesați de alți oameni decât de ei. Pot păstra cu sfințenie un secret!

3 zodii care NU pot păstra un secret

1. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

În calitate de filosofi al zodiacului, Săgetătorii sunt mai puțin preocupați de fapte și mai preocupați de adevăr. Acești oameni vibranți, intenși și carismatici sunt cunoscuți pentru abilitățile lor de povestire și adoră să exagereze. Aveți grijă când le spuneți un secret!

2. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt bârfitorii de clasă ale zodiacului, așa că, desigur, nu își pot ține gura. Atenție! Gemenii nu ar trebui incluși în planificarea unei mari surprize. 

3. Fecioară (23 august - 22 sept.)

La fel ca Peștii, Fecioarele tind să se implice foarte mult în viața altor oameni. Dar, deși Peștii pot fi adesea prea dezinteresați, Fecioarele pot fi un pic prea egoiste. Dacă te vor ajuta, trebuie să le faci la fel.

×
Subiecte în articol: Horoscop secret
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close