Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Acești bărbați ai zodiacului distrug femeile pe care le iubesc

HOROSCOP. Acești bărbați ai zodiacului distrug femeile pe care le iubesc

02 Mai 2019   •   13:00
HOROSCOP. Acești bărbați ai zodiacului distrug femeile pe care le iubesc
Sursa foto: Foto: pixabay.com

HOROSCOP. Bărbații de mai jos sunt adevărați modelatori de caractere, și nu într-un sens bun. Fie că vor sau nu, ei strică femeile pe care le iubesc.

HOROSCOP Vărsător

Grea sarcină să iubești un Vărsător! Nu știi niciodată la ce să te aștepți atunci când intri într-o relație cu acest maestru al imprevizibilităţii și, deși spontaneitatea sa este cuceritoare la început, instabilitatea sa ajunge să te obosească, cu timpul. Habar nu ai unde e, în cele mai disperate momente, nu reușești să empatizezi cu ideile sale și ajungi să îl urăști și să îl iubești cu aceeaşi patimă: bărbatul Vărsător pune complet stăpânire pe inima ta și o schimbă după chipul și asemănarea sa.

Dar cea mai cruntă suferință ți-o va provoca în momentul în care te va părăsi. Nu ne îndoim că sunt și nativi fideli, dar cea mai mare parte a Vărsătorilor pun prea mare preț pe independența lor, și, în momentul în care relația cu o femeie amenință să devină prea serioasă și să le pună cătușe la mâini și la suflete, preferă să plece în lumea largă. Din acel moment, la pământ, doborâtă de durere, nu vei mai fi aceeași, și e puțin probabil să mai poți iubi vreodată la fel!

HOROSCOP Săgetător

Optimist, plin de energie, focos, inteligent și seducător, Săgetătorul îți aduce Luna la picioare și te învață să descoperi lumea. Nu ai cum să nu te schimbi alături de el, dar influența sa este, în general, una pozitivă: devii mai aventuroasă, dar pui preț și pe intelectul și pe cultura ta, pentru că, până la urmă, trăiești alături de bărbatul perfect al zodiacului.

Dar tocmai acest cumul de calități îl transformă pe Săgetător în tipul care strică femeile pe care le iubește. Iar folosirea pluralului nu a fost deloc întâmplătoare: el nu poate fi fidel. E împotriva naturii sale, înrudite cu Cupidon cel ce aruncă săgeți. Așa că nu va trece mult și te va înșela, cel mai probabil. Trădarea e dureroasă în orice condiții, dar taie precum o lamă de chirurg, adânc în suflet, atunci când vine din partea unui bărbat pe care nu poți să nu îl iubești din tot sufletul! Și nu vei mai fi niciodată aceeași, nu vei mai avea încredere și nu vei mai iubi la fel!

Sursa: divahair.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close