Antena 3 CNN Horoscop Horoscop aprilie 2021. Oportunități nesperate pentru Lei, finanțele Balanțelor vor crește considerabil

Horoscop aprilie 2021. Oportunități nesperate pentru Lei, finanțele Balanțelor vor crește considerabil

Evenimentele astrologice majore în horoscopul din luna aprilie 2021 sunt tranzitul lui Mercur în Berbec, și apoi în Taur, cel a lui Venus și al Soarelui în Taur, cel al lui Marte în Rac, cel retrograd al lui Pluton în Capricorn, Luna nouă din Berbec și Luna plină din Scorpion. Pornind de la acest context astral, se pot face următoarele previziuni despre fiecare zodie în parte.

Horoscop aprilie 2021. Oportunități nesperate pentru Lei, finanțele Balanțelor vor crește considerabil
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    08 Apr 2021   •   21:16

Horoscop aprilie 2021 Berbec. Berbecul profită de a deosebită agilitate a minții, mai cu seamă în comunicarea și afirmarea propriilor sale interese, se bucură în dragoste de întâlnirea cuiva care îl apreciază și îi admiră valorile, își mărește oportunitățile de a face bani, pare să aibă un conflict între țelurile sale profesionale și cele spirituale, și încearcă să-și impună cu orice preț voința în familie, astfel încât să se asigure că oamenii apropiați sunt la adăpost de orice fel de riscuri materiale și emoționale.

Horoscop aprilie 2021 Taur. Nativii din Taur trec printr-o perioada inițială de reconectare cu universul lor interior, ce-i fortifică să își câștige o poziție înaltă în cel exterior, sunt favorizați în plan social și amoros, indiferent dacă sunt singuri sau au deja un tovarăș de cuplu, își dinamizează demersurile sociale, însă trebuie să fie atenți la unele riscuri privind deplasări în străinătate.

Horoscop aprilie 2021 Gemeni. Gemenii tind să își îmbunătățească interacțiunea cu amicii, dar se cufundă mai ales în primele două decade în universul lor lăuntric, în căutarea unor adevăruri autentice ale ființei lor, trebuie să-și înfrângă timiditatea sau impulsul de a nu pune piciorul în prag în amor, sunt mobilizați să-și crească veniturile, însă trebuie să evalueze cu o sporită luciditate niște asocieri din afaceri.

Horoscop aprilie 2021 Rac. În horoscopul Racului din aprilie 2021 se pune accentul pe cooperarea din muncă, un șir de evenimente fericite și beneficii provenite din legăturile lor de prietenie, inclusiv în dragoste, punerea în lumină a atuurilor lor personale, creșterea influenței lor în plan social, dar și pe dispute în conexiunile lor de parteneriat.

Horoscop aprilie 2021 Leu. Leul pare să aibă oportunități nesperate ținând de străinătate, dar și în sfera profesională, unde poate avea șansa de a avansa sau a-și găsi un alt job, extrem de avantajos, atât din punct de vedere financiar, cât și al expunerii abilităților sale, cu condiția ca, mai ales spre finele lunii, să recurgă la o cât mai mare prudență. Niște aspecte subconștiente reprimate până acum îi pot fi de folos dacă știe cum să le îndrepte spre un făgaș cât mai bun.

Continuarea, pe Diane.ro.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close