Antena 3 CNN Horoscop Mihai Voropchievici, zodiile cu lipici la bani: "Racii pot deveni celebri şi bogaţi"

Mihai Voropchievici, zodiile cu lipici la bani: "Racii pot deveni celebri şi bogaţi"

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au vorbit, sâmbătă, la "Adevăruri ascunse", despre zodiile cu lipici la bani.

Mihai Voropchievici, zodiile cu lipici la bani: "Racii pot deveni celebri şi bogaţi"
Sursa foto: foto: captura Antena 3
05 Dec 2020   •   11:53

Lidia Fecioru a explicat care sunt greșelile pe care le facem când vrem să ne schimbăm locul de muncă și starea materială.

"Obligatoriu există cineva care ne ia un pic din stima de sine (...) te devalorizează, îți spune că nu ești capabil mai mult de atât. Dacă tu nu ai încredere în tine înseamnă că este o frică care te stăpânește, îți stăpânește sufletul - ceva din interiorul tău joacă un rol de frică", a spus Lidia Fecioru.

La rândul său, numerologul Mihai Voropchievici afirmă că atâta timp cât nu vrem noi să evoluăm, nu vrem să ne înțelegem, să ne cunoaștem, cu bune, cu rele, vom face greșeli.

"Jumătate din zodii sunt cu șanse reale de îmbogățire", a subliniat Voropchievici.

BERBEC: Are mari șanse de îmbogățire, datorită agresivității lui, puterii lui de muncă, incisivității. Berbecii sunt conștienți că au nevoi materiale mari. Au și multă hotărâre și sunt fantastici de cinstiți. În schimb, când apelează la alte calități, când e nerăbdător și impusiv, pot să strice bunele relații și atunci ajung la suferință materială.

TAUR: Sunt răbdători și tenace și se pliază acolo unde este sursă financiară și asta pentru că au un pragmatism al lor. Atâta timp cât știu să muncească, să facă toate lucrurile frumos, fără să facă exces de acea încăpățânare, acel conservatorism pe care, de multe ori, îl dețin cu prioritate și cu mare aplomb.

RAC: Are tot ce vrea în permanență pentru că știe să-și creeze ocazii. Avantajul e în dublu sens: și pentru ei, și pentru patronul la care lucrează. Câteodată pot deveni și celebri și bogați.

SCORPION: Au fantastic de mult curaj, multe resurse, sunt pasionați, dar și încăpățânați. Aceste lucruri sunt constructive pentru ei, pentru că se duc pe o latură care provoacă norocul, șansa.

Continuarea, în materialul video:

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close