Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 16 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii flirtează cu plăcere, Peștii trebuie să fie prudenți

Horoscop 16 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii flirtează cu plăcere, Peștii trebuie să fie prudenți

Horoscop. Camelia Pătrășcanu a prezentat joi, la Antena 3, previziunile astrale pentru ziua de 16 aprilie.

Horoscop 16 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii flirtează cu plăcere, Peștii trebuie să fie prudenți
Sursa foto: antena3
16 Apr 2020   •   09:26

Horoscop. Berbec - pot avea chef de distracție azi, flirtează cu plăcere online, dar au și niste speranțe datorită unor vești bune. 

Horoscop. Taur - au o relație foarte bună cu autoritățile sau cu persoanele importante cu care colaborează și vin bani sau acționează cumva să vină banii.

Horoscop. Gemeni - sunt apreciați pentru informațiile lor, sau pentru cunoașterea sau diplomele pe care le au, de aceea se simt foarte importanți, pentru că dau sfaturi sau li se cere opinia.

Horoscop. Rac - sunt eficienți când vine vorba de probleme financiare sau administrative. Se descurcă foarte bine când e vorba de bani pentru că știu să rezolve niște acte.

Horoscop. Leu - vorbim de popularitate și prestigiu, sunt aplaudați, apreciați, li se cere colaborarea și sunt foarte mulțumiți de ei pentru că sunt oamenii potriviți la locul potrivit. 

Horoscop. Fecioară - muncesc cu multă eficiență dar lucrează cu echipa, însă aduc idei noi în echipă. Pe baza experiențelor din trecut, știu acum ce să facă.

Horoscop. Balanță – imaginație și creativitate, unele se ocupă doar de hobby-urile lor, alte balanțe găsesc cumva o portiță de a face exact ce le place mai mult. Vești foarte bune și din străinătate sau din mediul în care ele trăiesc, așadar vor avea o zi bună pe toate planurile

Horoscop. Scorpion - muncă bună, simt că progresează, că ceea ce și-au propus să facă se bifează și de aceea au sentimentul sporului și creșterii. Familia este alături de ei.

Horoscop. Săgetător - vorbim de bani care trec cumva prin niște acte foarte ingenioase. Cineva va veni cu o soluție foarte creativă, astfel încât ceva ce părea blocat se poate descurca. 

Horoscop. Capricorn - multă muncă astăzi, foarte creativă și ingenioasă. Vin cu niște soluții neașteptate, pe care le iau pe loc și sunt foarte mulțumiți că au rezolvat lucrurile. 

Horoscop. Vărsător - o zi în care sunt în bun ton, dar depinde de ei cum se mobilizează și cum aplică niște soluții la problemele pe care le au de rezolvat.

Horoscop. Pești - se cere prudență, este foarte important să nu plece urechea la informații noi, la ce se întâmplă în jur. Riscă să nu ia decizii foarte bune, dar pot fi înțelepții satului și pot să îi sfătuiască și pe alții. 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close