Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 22 aprilie cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii trebuie să evite conflictele, Racii pot avea dificultăți

Horoscop 22 aprilie cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii trebuie să evite conflictele, Racii pot avea dificultăți

Horoscop. Camelia Pătrășcanu a prezentat miercuri, la Antena 3, previziunile astrale pentru ziua de 22 aprilie.

Horoscop 22 aprilie cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii trebuie să evite conflictele, Racii pot avea dificultăți
Sursa foto: Antena 3
22 Apr 2020   •   10:19

Horoscop. Berbec - pot fi critici la adresa unor persoane importante sau la adresa autorităților, dar e bine să nu intre în conflict. 

Horoscop. Taur - ușoară iritare, nu reacționează, dar pot scoate din lista de prieteni pe cineva care le neagă convingerile

Horoscop. Gemeni - ziua poate aduce un spirit rebel și poate prea multă îndrăzneală care poate fi sancționată de autorități, pentru că există și un risc de pierdere financiară. 

Horoscop. Rac - pot avea dificultăți, mai ales dacă vor să își impună un punct de vedere sau dacă aud zvonuri că onoarea sau demnitatea lor sunt lezate și ceartă aspru pe cineva.

Horoscop. Leu - vorbim de o zi care aduce informații, în funcție de care își fac planuri, sau mai bine zis nu mai fac niște planuri și asta îi pune puțin pe gânduri. 

Horoscop. Fecioară - o zi aducătoare de un sentiment al lipsei, al neputinței. Ar vrea să facă mai multe, să ajute mai multe, dar nu au condițiile, contextul necesare. Trebuie să găsească soluții mai creative.

Horoscop. Balanţă – Ziua poate aduce din nou discuții și dispute în casă sau un eveniment îi mobilizează și își dau seama că sunt singurii care pot rezolva problema. 

Horoscop. Scorpion - muncă și astăzi în colaborare cu alte persoane de la care așteaptă sfaturi sau un mare răspuns sau o acțiune foarte bine amprentată la munca pe care o au de făcut. Au nevoie de ajutorul unui specialist, dar nu prea îl găsesc.

Horoscop. Săgetător - atenție la excese, acestea își spun cuvântul, mai ales dacă în ultimele zile au mâncat cam mult sau au vorbit prea mult.

Horoscop. Capricorn - pot avea un sentiment de singurătate în cămin. Unii chiar sunt singuri, alții se simt singuri, chiar dacă nu sunt. 

Horoscop. Vărsător - atenție la comunicare! Există risc de ceartă, cineva le critică opiniile sau maniera în care și le exprimă.

Horoscop. Pești - e bine să fie atenți la cheltuială, nu numai de bani, ci și de timp, pentru că la finalul zilei vor avea senzația că sunt păgubiți. 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close