Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 27 aprilie - 3 mai. Fecioarele își fac planuri de viitor, Gemenii se gândesc la bani

Horoscop săptămâna 27 aprilie - 3 mai. Fecioarele își fac planuri de viitor, Gemenii se gândesc la bani

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică, la Antena 3, trendul astral al săptămânii următoare. Luni este o zi de destin și putem clarifica sensul vieții noastre, însă joi este o zi a orgoliilor și trebuie să fim atenți să nu intrăm în conflict cu alții.

Horoscop săptămâna 27 aprilie - 3 mai. Fecioarele își fac planuri de viitor, Gemenii se gândesc la bani
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
27 Apr 2020   •   11:40

Berbec - săptămâna începe cu un tranzit în jurul căminului, al familiei. Luni, marți, sunt zile pentru a clarifica aspecte care țin de familie sau de investiții imobiliare, pentru că pot avea niște inspirații grozave. În schimb joi și vineri sunt ușor de iritat, mai ales de persoane care au sentimentul că le speculează sau că vor să le limiteze. Reacțiile pot fi foarte emoționale. În schimb, în weekend, aspectele sunt mai bune, atât pentru sănătate, liniștire, cât și pentru a rezolva acele probleme spinoase. 

Taur - luni poate aduce, mai ales în a doua jumătate a zilei, o clarificare cu privire la niște proiecte. Iau niște decizii, își delimitează poziția față de anumite aspecte și persoane astfel încât să își contureze foarte clar o direcție pe care merg, un crez pe care îl au de acum în colo. Joi este o zi tensionată care poate afecta atât relațiile cu familia, cât și relațiile cu părinții sau relațiile cu niște persoane foarte importante, cu autoritate, sau chiar cu autoritățile. Poate este mai bine să fie mai moderați și să nu intre în conflict. În schimb, în weekend, au timp pentru iubire. 

Gemeni - săptămâna începe cu interese pentru bani, de aceea, chiar de luni, poate își definesc o nouă politică financiară, ce cheltuie și ce nu, cui îi dau și cui nu îi dau bani. Iau o hotărâre pe care o țin, e o conduită de fapt pe care o abordează în legătură cu propriile lor finanțe. Joi și vineri sunt zile tensionate, în care au impresia că au fost păcăliți, că au pierdut mai ales din cauza altora și vor să repare niște greșeli și de aceea poate avea loc o schimbare de conduită și își investesc altfel banii. În weekend vor fi alături de familie și atmosfera va fi una destul de bună. 

Rac - săptămâna începe cu un aspect foarte important pentru că destinul este în semnul lor zodiacal, pe acolo trece luna și cumva realizează, poate au un déjà vu, poate își amintesc un moment important din viața lor, realizează de ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat și hotărăsc ce să facă de acum în colo pentru a rupe acest fir, pentru a nu se mai repeta o situație. Pentru zilele de joi și vineri atenționări cu privire la bani. E bine să amâne o cheltuială pe care sunt tentați să o facă, dar în schimb pot salva un obiect foarte prețios sau pot prepara ceva ce îi scutește de o cheltuială. În weekend poate reușesc să facă o excursie. 

Leu - săptămâna aduce o atenționare profesională, mai ales luni și marți. Este legat de faptul că poate unele proiecte își schimbă culoarul, sau renunță la ele, sau se vor desfășura altfel, sau le lasă pe mâna altcuiva. Pentru joi și vineri zile destul de tensionate mai ales dacă se confruntă cu persoane de care se simt dezamăgite pentru că au investit în ele. Pot avea reacții destul de virulente și își apără punctul de vedere corect, cu argumente, dar sunt mult prea emoționale. În weekend, planuri financiare. 

Fecioară - începând de luni, săptămâna aduce planuri de viitor, dar activează și sfera prietenilor și mai ales luni după amiază este posibil să afle o informație decisivă în legătură cu o persoană foarte cunoscută, cu care poate colaborează și să își definesc de acum în colo poziția față de această persoană. Dar și rolul social, felul în care activează în colectivitate se definește luni sau marți, în sensul de a alege cine vor să fie în comunitatea lor. Atenție la sănătate joi și vineri, de asemenea munca are unele piedici. În weekend, sunt foarte inspirate.

Balanță - iau hotărâri mari, magice în propriul interes, chiar dacă și familia este vizată, posibil și anunțată în legătură cu hotărârile lor. Simt nevoia să ia aceste decizii pentru a ordona lucrurile, dar și pentru a-i anunța pe ceilalți cu privire la crezurile lor și măsurile pe care le vor lua. Joi și vineri sunt zile destul de tensionate, mai ales dacă nu au libertatea pe care și-o doresc și nu se află lângă cine își doresc. În weekend, resemnare. 

Scorpion - o săptămână care aduce multe planuri, încearcă să distingă niște acțiuni pe care le-au făcut sau le-au făcut alții și vor să afle în ce măsură urmează să îi afecteze și pe ei. Cu alte cuvinte, și luni și marți prospectează viitorul și poate de aceea se fac investigații și încearcă să se informeze. Joi și vineri sunt zile tensionate pentru că își simt amenințată poziția sau unele proiecte sau unele persoane cu care lucrau nu mai pot colabora mai departe. De aceea se reorganizează în weekend. 

Săgetător - săptămâna aduce noi calcule financiare luni și marți și pot lua o hotărâre față de o investiție sau în legătură cu averea lor sau cu diverse alte operațiuni financiare pe care le fac. Joi și vineri tensiuni, mai ales dacă au sentimentul că autoritățile le pun bețe în roate sau că nu îi lasă să își desfășoare activitatea. sau că birocrația este prea stufoasă, sau risc de amendă. Pentru weekend zile destul de tensionate și e bine să fie cât mai calmi să să nu intre în conflict cu nimeni. 

Capricorn - săptămâna începe sub aspecte ce indică relație apropiată, partenerială, conjugală, au nevoie de omul apropiat lângă ei, au nevoie să simtă că trag în aceea direcție cu o persoană și dacă nu ajung la această persoană, acceptă să își schimbe atitudinea, să facă lucruri mai importante pentru a stăpâni mai bine parteneriatul. Joi și vineri este posibil să scoată ceva bani din buzunar pentru a impresiona sau repară o cheltuială personală, o greșeală a cuiva. În weekend, dor de călătorii sau de o persoană aflată la distanță. 

Vărsător - săptămâna aduce multă muncă începând de luni. Au o dispoziție pragmatică, aplicată, în legătură cu un proiect profesional sau cu o atitudine profesională. Trebuie să abordeze niște proiecte sau niște oameni și este o schimbare curativă care repară niște derapaje. Joi și vineri destul de tensionați, poate că și imaginea lor este puțin șifonată sau descoperă că nu toată lumea îi iubește, în schimb în weekend sunt foarte grijulii și foarte harnici. 

Pești - sunt zile foarte importante pentru a stabili, în mod mai detașat și mai firesc, mai natural, cine vor să fie și cum vor să se comporte. Nu mai vor limitări sau nu mai vor să acționeze în frică. Joi și vineri muncesc pe rupte, sau li se cere să facă ceva ce nu intră in sarcina lor și s-ar putea să refuze. În weekend relații apropiate și afectuoase grijulii cu o persoană foarte importantă. 

 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close