Antena 3 CNN Horoscop Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii au chef de distracție, Peștii trebuie să fie atenți la bani

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii au chef de distracție, Peștii trebuie să fie atenți la bani

Horoscop 18 mai 2020. Camelia Pătrășcanu a prezentat marți, la Antena 3, previziunile astrale pentru această zi.

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii au chef de distracție, Peștii trebuie să fie atenți la bani
Sursa foto: antena3
19 Mai 2020   •   08:41

Berbec - multe drumuri sau discuții cu multe persoane. Veștile sunt diverse și unele dintre ele, contrariante, trebuie să aibă discernământ când ”decantează”.

Taur - își fac tot felul de calcule, nu spun nimănui și e foarte bine că sunt discreți, însă pot da de un filon de aur, un mod prin care pot câștiga bani. 

Gemeni - ziua aduce suportul sau sprijinul cuiva din anturaj, sau pur și simplu își iau niște modele, văd că cineva s-a descurcat mai bine și copiază și ei un model de succes pe care îl aplică în situația lor. 

Rac - o zi care aduce așezări și vindecări. Mai ales dacă sunt foarte voluntari, autoritari, tranșanți, fac lucrurile așa cum le dictează conștiința. Există șanse să repare multe lucruri.

Leu - o zi a popularității, au nevoie să strângă lângă ei oameni care să îi sprijine în demersurile pe care le au de desfășurat și astăzi își anunță planuri, proiecte, care sunt foarte bine primite. 

Fecioară - vorbim de bani în colaborare cu o persoană care are niște idei grozave, fecioarele știu să le ambaleze, sau știu să adauge la ele, astfel încât să poată desfășura un proiect îndrăzneț.

Balanță - sunt pe cooperare, mai ales în prima parte a zilei când aspectele sunt mai bune, știu să stimuleze ce are cineva valoros, un talent, o capacitate, o abilitate, și pot colabora bine cu aceste persoane. Mai sunt de rezolvat niște probleme administrative, juridice sau contractuale.

Scorpion - au și astăzi viteză, lucrează foarte intens și se pot resimți spre finalul zilei, dar perspectiva unor bani, pe care măcar să îi păstreze, nu să îi dea, dacă nu câștigă, îi ajută să sporească.

Săgetător - cu chef de distracție astăzi, vor să ocolească treburile și sarcinile mai complicate, de care nu au chef, însă spre jumătatea zilei, există mulțumirea că au rezolvat lucrurile cum trebuie. 

Capricorn - discuții destul de spinoase, mai ales după amiază, în casă, privind reorganizarea familiei, a casei și a activităților celorlalți, parcă nu reușesc să se întâlnească sau să ajungă la cineva drag, sunt tot felul de schimbări cărora trebuie să le facă față.

Vărsător - multe planuri și multe idei, sunt foarte  activi la nivel mental, discuții și proiecte, abia spre seară se întâlnesc și ordonează lucrurile. 

Pești - atenționare cu privire la bani, nu trebuie să se încreadă într-o persoană care, deși promite multe și poate chiar a făcut multe, nu înseamnă că va colabora foarte bine, deci să aibă discernământ și criterii bune cu privire la cei cu care colaborează.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close