Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 25 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Leii trebuie să fie atenți la sănătate, Capricornii iau atitudine

Horoscop 25 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Leii trebuie să fie atenți la sănătate, Capricornii iau atitudine

Horoscop 25 mai 2020. Camelia Pătrășcanu a prezentat, luni, horoscopul pentru această zi.

Horoscop 25 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Leii trebuie să fie atenți la sănătate, Capricornii iau atitudine
25 Mai 2020   •   09:01

Berbec - discuții în familie sau iau o atitudine față de ceva ce se petrece în familie, dar și la locul de muncă. Sunt conservatori și nu se implică în acțiuni ce nu convin moralei lor. 

Taur - sunt foarte atenți la acte și e bine să treacă puțin mai vigilenți peste niște acte pentru că e posibil să descopere niște scăpări.

Gemeni - ziua anunță bani, economie, nu în sensul că o să câștige niște bani, ci poate repară un obiect important sau folosesc cuviincios resursele.

Rac - o zi cu emoții, e bine să nu reacționeze emoțional, dar e bine să fie empatici, să se pună în locul celuilalt pentru a înțelege mai bine ce se întâmplă. 

Leu - atenționare cu privire la sănătate, iar în zona muncii, niște activități destul de obositoare. Este posibil să le lase în seama altcuiva. 

Fecioară - relațiile de prietenie și cele sociale sunt subliniate astăzi și pot avea loc întâlniri sau sunt apreciate opiniile lor. Au mult succes. 

Balanță - sunt foarte ferme la locul de muncă sau în familie, nu își schimbă opiniile, nu fac concesii și poate că e mai bine așa, de aceea, în a doua parte a zilei, au sentimentul că nu au greșit și că totul a ieșit foarte bine. 

Scorpion- este una din acele zile care le reclamă o poziție morală, de aceea trebuie să vadă problema din toate unghiurile pentru a împăca pe toată lumea, dar pot vedea și legăturile dintre aceste puncte de vedere, uneori, diferite. 

Săgetător - calcule financiare, discuții în familie, privind proprietatea, banii sau averea. În tot cazul, se pare că au sprijinul familiei sau cuiva apropiat pentru a-și rezolva o problemă materială sau financiară. 

Capricorn- se consultă cu cineva din familie sau o persoană apropiată și ajung spre finalul zilei la o concluzie foarte bună, când o persoană le dă curaj să acționeze sau să ia o decizie importantă. 

Vărsător - luna este poziționată în zona muncii așa că au și chef și au și spor și cumva munca pe care o depun astăzi le aduce bani.

Pești - imaginație și creativitate. E bine să se lase ghidați în munca pe care o fac, de sensibilitate, emoție și intuiție, și astfel vor vedea poate ce alții nu văd. Foarte bună colaborarea cu persoanele din casă 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close