Antena 3 CNN Horoscop Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii sunt conservatori, Leii repară greșelile financiare

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii sunt conservatori, Leii repară greșelile financiare

Horoscop 26 mai 2020. Camelia Pătrășcanu a prezentat, marți, horoscopul pentru această zi.

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii sunt conservatori, Leii repară greșelile financiare
26 Mai 2020   •   08:53

Berbec - măsuri foarte conservatoare pe care le iau în privința sănătății sau a familiei. 

Taur - schimb de idei sau schimb de opinii cu alte persoane din anturajul lor sau de pe online și trag o concluzie foarte profitabilă pentru ei. 

Gemeni - este vorba de bani, care vin din funcția pe care o ocupă sau din locul de muncă pe care îi au și  pe care îl exercită foarte corect. 

Rac - ziua aduce o atitudine morală pe care o au într-o situație și vor să judece lucrurile foarte atent. Conversații și discuții și cu persoane aflate la mare distanță, de care le este dor. 

Leu - o zi în care pot repara o greșeală financiară sau un gest pe care l-au făcut și i-ar fi dus cumva la o pierdere financiară. O reparație foarte bună. 

Fecioară - sunt foarte populare astăzi, prin lucrurile pe care le spun, deciziile pe care le iau sau mai ales opiniile cu care vin și care nuanțează opiniile generale. Sunt foarte apreciate pentru judecata lor. 

Balanță - extrem de eficiente la locul de muncă, le dau sfaturi celor mai puțin pricepuți sau colegilor mai tineri, ajută cu multă pedagogie persoanele care au nevoie de îndrumare. 

Scorpion - zi aducătoare de imaginație, creativitate sau abilitate, în felul în care se descurcă cu actele. Se felicită pentru intuiția bună pe care o au.

Săgetător - foarte orientați către propriul lor interes și orice pierdere o pot transforma în câștig, mai ales dacă se plângă că nu au putut, că nu au fost ajutați, primesc o amânare dacă trebuie să dea o datorie sau să rezolve o sarcină. 

Capricorn - ziua aduce cuvinte frumoase, sentimentale, emoționale. Este bine să corecteze acele relații care s-au răcit în ultima vreme pentru că pot întoarce sentimentele cuiva spre ei. 

Vărsător - o zi cu multă muncă, în care  pot exista, în special în a doua parte a zilei, ostilități cu diverse persoane despre care descoperă că nu și-au făcut treaba sau de care au fost păcăliți.

Pești - ziua aduce multă emoție pentru o cauză sau o persoană care se află în dificultate și pot ajuta. Mai mult decât atât, în a doua jumătate a zilei, îi adună și pe alții sau îi inspiră și pe alții să se alieze acestei cauze. 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close