Antena 3 CNN Horoscop Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii intră în conflict cu autoritățile, Capricornii iau atitudine

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii intră în conflict cu autoritățile, Capricornii iau atitudine

Horoscop 02.06.2020. Camelia Pătrășcanu a prezentat, marți, horoscopul pentru această zi.

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii intră în conflict cu autoritățile, Capricornii iau atitudine
02 Iun 2020   •   09:08

Berbec - conflicte cu autoritățile sau cu persoane importante de care depind într-un fel. Au un punct de vedere foarte ferm și reclamă din partea celorlalți corectitudine. 

Taur - pot avea dificultăți în desfășurarea activităților, mai ales din punct de vedere administrativ, se încurcă în hârtii și au nevoie de un specialist să îi ajute. 

Gemeni - dificultăți când vor să își facă o plăcere sau dacă așteaptă din partea altcuiva să le vină în întâmpinare, să le înțeleagă nevoile sau să le facă o bucurie. 

Rac - ziua poate aduce supărări în familie sau dificultăți în a implementa un proiect de natură patrimonială, au grijă de avere, însă nu se înțeleg cu cei din jur. 

Leu - o zi care poate aduce dispute, polemici, privind norme, reguli, obligații și responsabilități. Nu se înțeleg cu subalternii. 

Fecioară - o zi în care discuțiile legate de bani sunt destul de intense, mai ales dacă banii depind de alte persoane, de cum își fac treaba, de cât de corecte sunt sau de cât de bine înțeleg niște idei. 

Balanță - emoții și tensiuni. Nu știu cum să pună problema în casă sau cu persoanele cu care colaborează pentru că nici nu vor să își piardă reputația, dar nici siguranța. 

Scorpion - în prima parte a zilei observă ce se întâmplă în jurul lor și bine fac că nu se implică pentru că e important să analizeze cu atenție intențiile celor din jur. 

Săgetător - ziua poate aduce discuții cu prietenii, care poate nu sunt chiar prieteni sau care își schimbă dispoziția, unii Săgetători pot suspecta chiar și o mică trădare. 

Capricorn - în prima parte a zilei iau poziție, mai ales față de autorități sau față de o situație pe care o consideră importantă și trebuie să se implice pentru a corecta lucrurile. 

Vărsător - e bine să fie atenți, mai ales în zona profesională, ca lucrurile să se desfășoare corect din punct de vedere juridic. Un ochi mai atent peste acte, nu strică. 

Pești - sunt cu ochii pe alții, pe partenerul de viață sau pe colaboratorul cel mai apropiat, ca nu cumva să părăsească ”barca” sau un proiect, de aceea e bine să asculte cu mai multă atenție și să observe gesturile fine care trădează intențiile. 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Marele Premiu al Australiei se vede la Antena 3 CNN
x close