Antena 3 CNN Horoscop Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele sunt cu gândul la bani, Fecioarele se bucură de faimă

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele sunt cu gândul la bani, Fecioarele se bucură de faimă

Horoscop 3 iunie 2020. Camelia Pătrășcanu a prezentat, miercuri, horoscopul pentru această zi.

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele sunt cu gândul la bani, Fecioarele se bucură de faimă
03 Iun 2020   •   08:53

Berbec - au discuții în familie sau analize foarte pertinente legate de avere și de bani și pot descoperi un mod de a corecta niște pierderi financiare. 

Taur - ziua aduce discuții în cadrul unor proiecte și reușesc să aducă cea mai bună soluție financiară. 

Gemeni - ziua este foarte valoroasă din punct de vedere al colaborărilor. Se bazează mult pe ajutorul altora. 

Rac - o zi foarte bună pentru a-și da drumul la imaginație și a rezolva lucrurile și a dezvolta proiectele așa cum sunt ghidați de sufletul lor și de inima lor. 

Leu - ziua este valoroasă datorită unor secrete sau înțelegeri mai profunde pe care le au și asta ajută la împăcare cu cei din jur dar și la vederea din altă perspectivă a unei situații. 

Fecioară - o zi valoroasă, mai ales sub aspectul relațiilor sociale și prieteniei, se pot bucura de faimă, de aprecieri și chiar de persoane care le facilitează rezolvarea unor probleme. 

Balanță - banii sunt în centrul atenției lor, pot rezolva o problemă financiară și se pot bucura de succes dacă execută acele operațiuni pe care le stăpânesc foarte bine.

Scorpion - au luna în semnul loc zodiacal și e bine să se bazeze pe intuiție indiferent de ce spun cei din jur, pentru că sunt imbatabili atunci când lasă firul interior să le dicteze alegerile. 

Săgetător - o zi care aduce, mai ales în a doua jumătate, armonie, rezolvare în familie sau pentru cineva din familie și în felul acesta o problema care depindea de ei este rezolvată.

Capricorn - pot avea o zi foarte frumoasă datorită unui susținător, unui sponsor, sau prietenilor care sar în ajutor sau sunt acolo când ei au nevoie. 

Vărsător - au autoritate la locul de muncă, își impun opiniile, execută cu multă siguranță operațiunile și în felul acesta vin banii sau salvează niște bani. 

Pești - ziua aduce curaj, au nevoie de putere pentru a duce la bun sfârșit lucrurile, inclusiv să ceară ajutorul acolo unde ei nu se pricep este de asemenea un semn de demnitate și de putere. 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close