x close

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele sunt cu gândul la bani, Fecioarele se bucură de faimă

de L.D.    |    03 Iun 2020   •   08:53
Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele sunt cu gândul la bani, Fecioarele se bucură de faimă

Horoscop 3 iunie 2020. Camelia Pătrășcanu a prezentat, miercuri, horoscopul pentru această zi.

Berbec - au discuții în familie sau analize foarte pertinente legate de avere și de bani și pot descoperi un mod de a corecta niște pierderi financiare. 

Taur - ziua aduce discuții în cadrul unor proiecte și reușesc să aducă cea mai bună soluție financiară. 

Gemeni - ziua este foarte valoroasă din punct de vedere al colaborărilor. Se bazează mult pe ajutorul altora. 

Rac - o zi foarte bună pentru a-și da drumul la imaginație și a rezolva lucrurile și a dezvolta proiectele așa cum sunt ghidați de sufletul lor și de inima lor. 

Leu - ziua este valoroasă datorită unor secrete sau înțelegeri mai profunde pe care le au și asta ajută la împăcare cu cei din jur dar și la vederea din altă perspectivă a unei situații. 

Fecioară - o zi valoroasă, mai ales sub aspectul relațiilor sociale și prieteniei, se pot bucura de faimă, de aprecieri și chiar de persoane care le facilitează rezolvarea unor probleme. 

Balanță - banii sunt în centrul atenției lor, pot rezolva o problemă financiară și se pot bucura de succes dacă execută acele operațiuni pe care le stăpânesc foarte bine.

Scorpion - au luna în semnul loc zodiacal și e bine să se bazeze pe intuiție indiferent de ce spun cei din jur, pentru că sunt imbatabili atunci când lasă firul interior să le dicteze alegerile. 

Săgetător - o zi care aduce, mai ales în a doua jumătate, armonie, rezolvare în familie sau pentru cineva din familie și în felul acesta o problema care depindea de ei este rezolvată.

Capricorn - pot avea o zi foarte frumoasă datorită unui susținător, unui sponsor, sau prietenilor care sar în ajutor sau sunt acolo când ei au nevoie. 

Vărsător - au autoritate la locul de muncă, își impun opiniile, execută cu multă siguranță operațiunile și în felul acesta vin banii sau salvează niște bani. 

Pești - ziua aduce curaj, au nevoie de putere pentru a duce la bun sfârșit lucrurile, inclusiv să ceară ajutorul acolo unde ei nu se pricep este de asemenea un semn de demnitate și de putere. 

Parteneri
Parteneri
sati