Antena 3 CNN Horoscop Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Leii fac afaceri bune, Gemenii sunt foarte bine văzuți la locul de muncă

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Leii fac afaceri bune, Gemenii sunt foarte bine văzuți la locul de muncă

Horoscop 4 iunie 2020. Camelia Pătrășcanu a prezentat, joi, horoscopul pentru această zi.

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Leii fac afaceri bune, Gemenii sunt foarte bine văzuți la locul de muncă
04 Iun 2020   •   08:49

Berbec - discuții fructuoase legate de bani. Stau și observă ce fac ceilalți și în felul acesta evită pierderile financiare. 

Taur - colaborări foarte bune și discuții despre proiecte viitoare, cu câștiguri, armonie și poate chiar un contract la orizont. 

Gemeni - lucrurile se rezolvă la locul de muncă pentru că știu să ceară ajutorul și să se lase ajutați, să coopereze cu cei din jur. Foarte bune rezultate astăzi, văzute de șefi. 

Rac - ziua poate aduce noi perspective privind o călătorie sau relaționarea cu o persoană sus-pusă care le poate facilita rezolvarea unei probleme, fie vești bune sentimentale. 

Leu - afaceri bune patrimoniale, menite să le mărească averea și chiar se poate întâmpla lucrul acesta. 

Fecioară - fac investigații, cercetări, vor să afle adevărul și reușesc să facă asta fie de la martori, fie analizând pe toate părțile o problemă și documentându-se serios.

Balanță - au bani astăzi sau sunt orientate spre bani și tot ce fac este eficient. Anumite cheltuieli pe care le fac le lasă mai mulți bani în buzunar, dar poate fi vorba și de o muncă binefăcută. 

Scorpion - pentru că au Luna în prima parte a zilei în semnul lor zodiacal, flerul și intuiția sunt foarte importante astăzi, dar și imaginația. Trebuie să își dea frâu liber imaginației și să facă lucrurile așa cum le dictează sufletul. 

Săgetător - o zi valoroasă pentru sănătate pentru că rezolvă niște probleme sau își dau seama că nu sunt atît de grave. Pe de altă parte, la muncă descoperă niște secrete și evită niște probleme. 

Capricorn - o zi de susținere sau cu susținători. Primesc multe încurajări și vești foarte bune. 

Vărsător - ziua aduce și astăzi reușite și realizări, mai ales în prima parte a zilei. Ar fi bine să se ocupe de problemele mai serioase și mai solicitante, pentru că au rezultate foarte bune, chiar și financiar.

Pești - o zi de succes moral, sunt apreciați, lăudați. ZIua poate veni cu o confirmare chiar pe cale oficială, un act sau un aviz pe care îl așteptau demult și asta le confirmă valoarea dar le dă și posibilitatea să demareze niște lucrări. 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close