Antena 3 CNN Horoscop Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au câștiguri importante, Racii află interese ascunse

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au câștiguri importante, Racii află interese ascunse

Horoscop 5 iunie 2020. Camelia Pătrășcanu a prezentat, vineri, horoscopul pentru această zi.

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au câștiguri importante, Racii află interese ascunse
05 Iun 2020   •   09:39

Berbec - au discuții înflăcărate pe marginea unor principii morale și spirituale și pretind ca adevărul să fie respectat de toată lumea. 

Taur - câștigurile sunt importante astăzi, însă și pierderile pot fi transformate în câștiguri sau sunt acceptate dacă aduc un succes moral.

Gemeni - alianțe și parteneriate astăzi luate în discuție dacă gemenii nu sunt mulțumiți de modul în care sunt tratați și punctează asta destul de aspru. 

Rac - ziua poate aduce dezvăluiri, mai ales la locul de muncă. Pot înțelege niște interese ascunse, niște secrete care nu le-au fost mărturisite pe care le descoperă și iau măsuri. 

Leu - o zi a inimii în care pot înțelege din altă perspectivă niște teme emoționale, care le-au dat de furcă până acum, sau înțeleg și intențiile mai puțin declarate ale celor din jurul lor care spun că îi iubesc. 

Fecioară - sunt foarte eficiente la locul de muncă pentru că sunt foarte inspirate, își pun în valoare totate cunoștințele, tot ce au acumulat până în acest moment, pentru a se face remarcate de șefi. 

Balanță - ziua aduce mobilizarea tuturor cunoștințelor lor și fac uz de toate diplomele pe care le au, cu numele tuturor școlilor făcute, cer să își spună cuvântul și pot impresiona persoane influente. 

Scorpion - banii sunt negociați astăzi, este posibil să apară niște tranzacții, sunt foarte atenți să câștige cât mai mult. 

Săgetător - o zi în care pot afla cu surprindere că oamenii văd lucrurile altfel decât credeau ei. Și asta pentru că au transmis, fără să își dea seama, semnale false. Tot felul de clarificări azi.

Capricorn - atenționare cu privire la sănătate, sănătatea afectată de zona profesională, de munca pe care o fac și orarul pe care îl au. Ar fi bine să facă niște schimbări, își dau seama că ceva la locul de muncă e toxic pentru ei. 

Vărsător - sunt în formă socială astăzi și pot demara un nou proiect pentru a-și câștiga suporterii sau pentru a-și întreține clubul de admiratori. 

Pești - sunt într-o poziție foarte bună la locul de muncă, de aceea știu să evite sarcinile care nu li se potrivesc, însă iau atitudine unde stăpânesc foarte bine lucrurile. Relația cu șefii este reglată. 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close