Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 8 iunie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele sunt pline de încredere, Săgetătorii sunt cu ochii pe bani

Horoscop 8 iunie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele sunt pline de încredere, Săgetătorii sunt cu ochii pe bani

Horoscop 8 iunie 2020. Camelia Pătrășcanu a prezentat, luni, horoscopul pentru această zi.

Horoscop 8 iunie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele sunt pline de încredere, Săgetătorii sunt cu ochii pe bani
08 Iun 2020   •   08:51

Berbec - pot avea loc întâlniri cu autoritățile sau luări de poziție. Trebuie să fie foarte concentrați și siguri că ceea ce fac îi reprezintă și îi onorează. 

Taur - și ei pot avea relații cu persoane influente, sau pot primi un act important care le permite să își desfășoare activitatea. 

Gemeni - relația cu o persoană care este foarte bine pregătită este subliniată astăzi și trebuie să țină cont de sfatul specialistului. 

Rac - unele întâlniri pot deveni foarte fructuoase și se anunță colaborări pe termen lung, altele își arată limitele și poate e cazul să renunțe la colaborările toxice. 

Leu - foarte multă muncă astăzi. Dacă se mobilizează pot avea rezultate excelente, dacă nu, pur și simplu sunt codași la serviciu. 

Fecioară - inspirație, mobilizare și încredere în forțele proprii. Trebuie să fie foarte sigure de lucrurile pe care le stăpânesc bine. 

Balanță - au nevoie să își consolideze poziția sau preferă să fie mai discrete, să nu se implice în discuții, în schimb să își apere opiniile, dacă este cauzul.

Scorpion - ședințe importante, unii cer sfatul unor specialiști într-o problemă delicată, administrativă sau juridică. 

Săgetător - sunt cu ochii pe bani, foarte economi și cu timpul și energia, nu numai cu finanțele, de aceea pot face investiții foarte bune pentru ei. 

Capricorn - sunt concentrați să nu greșească și mai ales să nu se trădeze pe ei înșiși. Cu alte cuvinte sunt morali, corecți și nu fac și nu spun decât lucruri în care cred. 

Vărsător - au de recuperat sau de corectat ceva ce le-a scăpat zilele trecute și pot fi ușor sâcâiți de faptul că nu pot avansa până când nu depășesc etapa. 

Pești - ziua poate fi valoroasă datorită anturajului. Întâlnirile sunt cele care spun dacă astăzi au o reușită sau nu, important e să asculte sfatul persoanelor competente. 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close