Antena 3 CNN Horoscop Horoscop săptămâna 27 aprilie - 3 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au de luat decizii dificile, Leii sunt foarte hotărâți

Horoscop săptămâna 27 aprilie - 3 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au de luat decizii dificile, Leii sunt foarte hotărâți

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte în săptămâna ce urmează, 27 aprilie - 3 mai.

Horoscop săptămâna 27 aprilie - 3 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au de luat decizii dificile, Leii sunt foarte hotărâți
Sursa foto: Antena 3
26 Apr 2020   •   19:14

Horoscop. Săptămâna pune accentul pe propria personalitate pe care o manifestăm din plin.

Horoscop Berbec. Au o săptămână care începe cu un tranzit al lunii în zona căminului. Luni și marți sunt zile foarte bune pentru a clarifica aspecte ce țin de casă și familie. Joi și vineri sunt ușor de iritat.

Horoscop Taur. Săptămâna începe cu o zi de luni care poate aduce o clarificare cu privire la niște proiecte. Iau niște decizii, își delimitează poziția față de niște persoane. Joi e o zi mai tensionată care le poate afecta relațiile. În weekend au timp pentru iubire.

Horoscop Gemeni. Săptămâna începe cu un interes pentru bani. Luni poate își definesc o nouă politică financiară, iau o hotărâre. Joi și vineri sunt zile tensionate, dacă au sentimentul că au fost păcăliți sau au pierdut din cauza altora.

Horoscop Rac. Săptămâna începe cu un aspect foarte important pentru că destinul e în semnul lor zodiacal. Realizează de ce s-a întâmplat un anume lucru în viața lor. Joi și vineri e bine să amâne o cheltuială. În weekend pot reuși să facă o excursie.

Horoscop Leu. Săptămâna aduce o atenționare profesională. E legată de faptul că poate unele proiecte își schimbă culoarul. Joi și vineri pot avea reacții destul de virulente și își apără punctul de vedere.

Horoscop Fecioară. Săptămâna aduce planuri de viitor. Activează sfera prietenilor. Atenție la sănătate joi și vineri. În weekend sunt foarte inspirate.

Horoscop Balanță. Iau hotărâri mari în propriul interes. Joi și vineri sunt zile tensionate. În weekend se resemnează.

Horoscop Scorpion. O săptămână care aduce multe planuri. Luni și marți prospectează viitorul. Joi și vineri sunt zile tensionate. Se reorganizează în weekend.

Horoscop Săgetător. Pot lua o hotărâre în legătură cu o investiție. Joi și vineri au parte de tensiuni. În weekend trebuie să fie cât mai calmi.

Horoscop Capricorn. O săptămână ce pune accentul pe relații apropiate. Joi și vineri pot să scoată bani din buzunar. În weekend li se face dor de călătorii.

Horoscop Vărsător. Săptămâna aduce multă muncă începând de luni. Joi și vineri sunt destul de tensionați. În weekend sunt grijulii și harnici.

Horoscop Pești. Stabilesc cine vor să fie și cum vor să se comporte. Joi și vineri muncesc pe rupte. În weekend au relații apropiate cu o persoană importantă.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close