Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 28 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii pot restabili o împăcare, Gemenii rezolvă o problemă financiară

Horoscop 28 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii pot restabili o împăcare, Gemenii rezolvă o problemă financiară

Horoscop. Camelia Pătrășcanu a prezentat marţi, la Antena 3 horoscopul pentru 28 aprilie. Ziua de astăzi ne insipră să fim conservatori, să avem grijă de sănătatea noastră, de bunurile materiale, dar şi de cei dragi.

Horoscop 28 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii pot restabili o împăcare, Gemenii rezolvă o problemă financiară
28 Apr 2020   •   11:07

Horoscop. Berbec - Pot restabili o ordine sau o împăcare, o înţelegere în cămin. De asemenea, o problemă destul de supărătoare se poate rezolva.

Hotoscop. Taur - Ziua aduce tot felul de acţiuni foarte întreprinzătoare atât din punct de vedere materiale cât şi financiar şi pot primi o veste foarte bună ţinând de acte.

Horoscop. Gemeni - O zi frumoasă sub aspect finaciar, în sensul că fie descoperă nişte bani puşi deoparte, fie li se re rezolvă cumva o problemă supărătoare finaciar.

Horoscop. Rac - O zi a emoţiilor pozitive, în sensul că au intuiţie, ştiu să îşi poarte de grijă, ştiu ce e bine sau mai puţin bine pentru ei li se laudă că au fost prevăzători şi intuitivi.

Horoscop. Leu - Ziua poate aduce veşti despre alţii şi în funcţie de aceste informaţii, ştiu cumva să se poziţioneze faţă de o persoană care chiar are nevoie de ajutor şi îl pot oferi.

Horoscop.Fecioară - Sunt foarte sociale, mai ales în prima parte a zilei, inspirate să intre în discuţii, să sprijine diverse persoane şi chiar să aibă un rol mai mare în colectivitatea din care fac parte.

Horoscop. Balanţă - O zi a conservatorismului, se simt inspirate să aibă grijă de alţii, fie de familie, fie de un grup mai mare în care se află şi dau sfaturi foarte utile celor din jur şi la muncă.

Horoscop. Scorpion - Ziua aduce o deschidere prin informaţiile pe care le primesc, cumva intuiesc cam care pot fi în viitor posibităţile lor de evoluţie, în funcţie de cum văd că se mişcă lucrurile

Horoscop. Săgetător -  O zi de atenţie, mai ales pentru partenerul de viaţă sau o persoană importantă din anturaj. Nevoile acelei persoane trebuie să le înţelegă cu mai multă empatie, intuiţie şi toleranţă.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close