Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii sunt interesaţi de protecţie, iar Scorpionii rezolvă o problemă administrativă

Horoscop 29 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii sunt interesaţi de protecţie, iar Scorpionii rezolvă o problemă administrativă

Horoscop. Camelia Pătrășcanu a prezentat miercuri, la Antena 3 horoscopul pentru 29 aprilie. Ziua stimulează credinţele şi trebuie să ne conturăm astăzi lucrurile în care credem cel mai mult şi să înţelegem şi de ce. O zi cu atenţionări, mai ales în ceea ce priveşte emoţiile. Să fim lucizi, dar şi afectuoşi cu cei din jur!

Horoscop 29 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii sunt interesaţi de protecţie, iar Scorpionii rezolvă o problemă administrativă
29 Apr 2020   •   10:42

Horoscop. Berbec - Pot avea una din acele zile în care îşi pun întrebări în legătură cu scopurile mari ale vieţii, scopul vieţii lor, tocmai pentru a se centra şi mai bine.

Horoscop.Taur - Discuţii multe legate de cum pot proteja mai bine pe cei din jur, dar şi cum pot face faţă mai bine situaţiilor pe care le traversează. Sunt interesaţi de protecţie.

Horoscop. Gemeni - Este o zi care aduce multe informaţii în zona financiară şi astăzi. Bune sunt aceste informaţii, în sensul că descoperă nişte posibilităţi prin care îşi pot pune nişte bani la adăpost.

Horoscop. Rac - Ziua este importantă, fie pentru că reuşesc să comunice cu o persoană la care nu au ajuns până acum, sau de care le este dor şi se află la distanţă. Pe de altă parte şi pentru că primesc nişte informaţii şi în funcţie de ele ştiu că trebuie să acţioneze acum pentru a le fi bine.

Horoscop. Leu - Atenţie la sănătate. În a doua secţiune a zilei este vorba de sprijinirea iniţiativei unei persoane apropiate, sau pur şi simplu să aibă grijă de cineva din preajmă.

Horoscop. Fecioară - O zi frumoasă, mai ales în prima parte a zilei. Foarte socială, sunt foarte populari, mai ales apreciaţi dacă ştiu să facă pace între oameni, dacă aduc un spirit de blândeţe acolo unde este ceartă.

Horoscop. Balanţă - Sunt destul de autoritare, nu vor să fie scoase din ritmul lor, din conservatorismul şi convigerile lor şi reacţionează foarte emoţional dacă cineva le critică.

Horoscop. Scorpion - Ziua poate fi importantă, mai ales dacă îşi rezolvă o problemă ce le stătea destul de apăsător pe cap. O problemă administrativă. E vorba de acte, de autorizaţii şi reuşesc să rezolve.

Horoscop. Săgetător - O zi cu îngrijorări finaciare. Vor să îşi pună la adăpost şi banii, dar şi sănătatea şi fac demersuri în acest sens.

Horoscop. Capricorn - Sunt atenţi la partenerul de viaţă, mai ales în prima jumătate a zilei, dar şi în a doua jumătate a zilei şi mai atenţi la ce îşi doreşte partenerul de viaţă, sau ce a cerut de la ei şi nu a obţinut de la Capricorn partenerii lor.

Horoscop. Vărsător - Muncă şi astăzi, mai ales în prima parte a zilei. Atenţie la tensiuni relaţionale, parteneriale spre după-amiază, spre seară. Fără ceartă dacă se poate.

Horoscop. Peşti - Ziua aduce imaginaţie şi creativitate de care este nevoie la locul de muncă. În a doua jumătate a zilei, ceva oboseală, osteneală, sau chiar iritare. Ar fi bine să nu îşi lase activităţile mai dificile pe după-amiază şi spre seară.

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close