Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 8 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii şi racii primesc compensaţii băneşti

Horoscop 8 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii şi racii primesc compensaţii băneşti

Horoscop. Camelia Pătrășcanu a prezentat vineri, Antena 3, horoscopul pentru 8 Mai. O zi care ne pune cumva conştiinţa la treabă şi trebuie să privim lucrurile cu mai multă detaşare, mai multă spiritualitate.

Horoscop 8 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii şi racii primesc compensaţii băneşti
08 Mai 2020   •   12:18

Horoscop. Berbec - Foarte multe informaţii după-amiază din toate zonele de activitate sau de interes. Cântăriţi cu atenţie informaţiile şi ceva veşti de la persoane iubite de la distanţă.

Horoscop. Taur - Ziua poate aduce tot felul de informaţii privind banii, norme, reguli, legi sau soluţii pe care unii le-au găsit şi de la care Taurii se pot inspira.

Horoscop. Gemeni - O zi aducătoare de interacţiune socială. Intră în contact cu foarte multe persoane, pot fi flataţi de laude şi aprecieri, chiar le caută şi de aceea pot fi şi vulnerabili pentru că îi poate păcăli cineva.

Horoscop. Rac - O zi energică, eficientă, cu multe activităţi la locul de muncă sau în ce şi-au propus să rezolve. Chiar au spor astăzi.

Horoscop. Leu - Imaginaţie şi un spirit foarte viu, mintea le merge foarte bine şi pot să folosească lucrul acesta în toate activităţile pe care le desfăşoară. Foarte bun spirit de inovaţie.

Horoscop. Fecioară - Zi aducătoare de acumulare de informaţie. Este posibil să simtă nevoia să pună cap la cap, nişte date, nişte informaţii şi să aibă nevoie de timp şi singurătate pentru a-şi limpezi nişte idei.

Horoscop. Balanţă - Sunt foarte receptive la tot ce se comunică în jurul lor, se deschid către opinii diverse şi cumva gândesc mai îndrăzneţ decât au făcut-o până acum, chiar se eliberează de nişte angoase sau prejudecăţi.

Horoscop. Scorpion - Bani astăzi, e o hartă destul de spor financiar şi pot rezolva nişte lucruri, asta şi pentru că nu amână, le fac la timp, dar şi pentru că sesizează în acte un aspect pe care îl corectează la timp.

Horoscop. Săgetător - Pun accent pe imaginea şi personalitatea lor, se infatuează uşor, iubesc laudele, nu aşteaptă să îi laude alţii, se laudă singuri.

Horoscop. Capricorn - Ziua poate aduce prundenţă, înţelepciune, cântărire, înţeleg nişte cauze, nişte legături mai profunde alte lucrurilor şi în aspectele de care ei sunt interesaţi. Sunt foarte filosofi astăzi.

Horoscop. Vărsător - Sociali cu prietenii, sau receptivi la ce spun şi alţii şi cumva văd lucrurile de sus, au această capacitate de a se detaşa şi a privi în ansamblu o problemă.

Horoscop. Peşti - Sunt chemaţi astăzi să îşi facă datoria, faţă de o persoană, de o colectivitate şi poate mulţi se întreabă care e rolul meu în grupul de prieteni sau în colectivitatea în care eu mă aflu, cu ce contribui, ce aduc în plus.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close