Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP Camelia Pătrășcanu pentru 13 octombrie. Taurii țin cont de persoana iubită, Capricornii au nevoie de consolare

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu pentru 13 octombrie. Taurii țin cont de persoana iubită, Capricornii au nevoie de consolare

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu pentru 13 octombrie. Taurii țin cont de persoana iubită, Capricornii au nevoie de consolare
13 Oct 2018   •   09:04

HOROSCOP. Chef de călătorii astăzi, foarte mulți vor dori să voiajeze, atenție la felul cum circulați pe șosea.

HOROSCOP. BERBEC: Chef de drumuri lungi sau de contacte cu persoane aflate la distanță, măcar prin mail sau prin poștă să comunice într-un fel sau altul, dar este posibil să iasă din localitate.

HOROSCOP. TAUR: Își fac programul în funcție de persoanele apropiate sau partenerul de viață și îl lasă pe acesta să-și exprime dorințele.

HOROSCOP.  GEMENI: Pot răspunde prezent la o invitație, în tot cazul prietenii le fac astăzi ziua, așa că trebuie să-și lase agenda liberă.

HOROSCOP.  RAC: Ceva muncă sau servicii pentru alții, multă alergătură, poate pentru aprovizionare sau pentru rezolvarea unei probleme de sănătate.

HOROSCOP.  LEU: Au chef de distracție și bine le-ar sta nu singuri, ci alături de prieteni și aleg ceva inedit pentru că și gustul de aventură este subliniat.

HOROSCOP.  FECIOARĂ: Mai mult pe lângă casă, foarte gospodine și foarte harnice, aleargă mult și astăzi, dar sunt centrate pe beneficii pentru cămin și pentru casă.

HOROSCOP. BALANȚĂ: O zi minunată pentru că pot face noi cunoștințe, vizitează persoane cu care au multe de discutat și au un of de vărsat.

HOROSCOP. SCORPION: Se gândesc la bani, fac o economie, reușesc să nu se atingă de pușculiță sau câștigă niște bani astăzi, în tot cazul sunt foarte fericiți, dacă lucrurile ies mai ieftin decât și-au propus.

HOROSCOP.  SĂGETĂTOR: Sunt inspirați, au fler, dar se distrează și ei mai mult prin intermediul prietenilor, nu prea vor să scoată bani din buzunar și cineva își dă seama de asta.

HOROSCOP.  CAPRICORN: Caută consolare, dar poate că unii aleg să mediteze la problemele lor în singurătate, așa că viața spirituală este mai accentuată pentru ei astăzi.

HOROSCOP.  VĂRSĂTOR: Se bazează și ei pe prieteni, au și idei foarte originale, dacă nu le urmează își găsesc atunci distracții cu ei înșiși.

HOROSCOP.  PEȘTI: Vorbim astăzi de un eveniment ceremonios sau se pregătesc pentru unul și s-ar putea să cheltuiască în a doua jumătate a zilei, dar și ei se anunță distracție și atmosferă frumoasă.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close