Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Care este animalul tău spiritual în funcție de zodie

HOROSCOP. Care este animalul tău spiritual în funcție de zodie

HOROSCOP. Care este animalul tău spiritual în funcție de zodie
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    12 Sep 2019   •   20:12

HOROSCOP Berbec

Animalul spiritual al Berbecului este ghepardul. Precum un ghepard, o persoană aflată sub semnul zodiacal al Berbecului este plină de energie și vrea să fie liberă. Mai mult, concentrarea de care dă dovadă este o altă asemănare cu ghepardul.

HOROSCOP Taur

Animalul spiritual al Taurului este ursul. Ursul simbolizează puterea și stabilitatea, caracteristici de bază ale unui Taur. Mai mult, ursul este și un simbol al protecției.

HOROSCOP Gemeni

Animalul spiritual al Gemenilor este delfinul. Sub toată acea copilărie și curiozitate se află unul dintre cele mai inteligente semne zodiacale, la fel cum delfinul este unul dintre cele mai inteligente animale. Precum delfinii, Gemenii vor să învețe și să exploreze.

HOROSCOP Rac

Animalul spiritual al Racului este iepurele. Precum un iepure, Racii sunt timizi, însă pot să fie și deștepți și creativi. Iepurele ne învață să nu ne lăsăm fricile să ne acapareze.

HOROSCOP Leu

Animalul spiritual al Leului este dragonul. Precum un dragon, Leul are un impact mare în viața persoanelor cu care intră în contact. Leii sunt puternici și curajoși și, în plus, sunt dispuși mereu să lupte pentru ce este important pentru ei.

Continuarea pe jurnalul.antena3.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop astre astrologie zodii zodiac zodie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close