Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Care sunt cele mai înșelate zodii

Horoscop. Care sunt cele mai înșelate zodii

Horoscop. Care sunt cele mai înșelate zodii
21 Noi 2017   •   19:12

HOROSCOP. Ţi se pare din ce în ce mai greu să fii într-o relaţie? Dacă partenerul nu îţi inspiră încredere, ba chiar ai aflat că te-a înşelat, este momentul să pui punct şi să o iei de la capăt pe cont propriu. Din punct de vedere zodiacal, se poate spune că există anumiţi nativi care sunt sortiţi eşecului în dragoste, căci mereu sunt trădaţi de persoana iubită. Află care sunt cele mai înşelate zodii, scrie clickpentrufemei.ro.

Rac

Nativii Rac sunt sensibili, iar atunci când se dăruiesc omului iubit, o fac în totalitate. De aceea, partenerii lor profită de bunătatea şi naivitatea de care dau dovadă şi, de multe ori, îi trădează fără nicio reţinere. Se poate ca, uneori, partenerii nativilor Rac să îi desconsidere pe aceştia şi să îi trateze ca şi cum nu ar putea afla niciodată. Punctul lor sensibil este tocmai dependenţa lor de persoana iubită, căci mereu îşi exprimă sentimentele şi îi arată partenerului că viaţa fără el ar fi de-a dreptul imposibilă. Când află că au fost înşelaţi, preferă să se retragă în singurătate şi să îşi plângă suferinţa. Cei mai emotivi dintre ei ar putea intra în depresie din pricina unui şoc emoţional.

Fecioară

Nativii Fecioară sunt foarte nesiguri pe ei, mai ales când vine vorba de dragoste. Nu au o părere bună despre propria persoană şi nu cred că ar putea cuceri întocmai pe cine îşi doresc, de aceea mulţi dintre ei ajung să fie înşelaţi. Pe de altă parte, nativii Fecioară tind să fie destul de sceptici când cunosc oameni noi, iar după ce ajung să aibă încredere, rămân dezamăgiţi. Partenerii lor nu se ridică la nivelul aşteptărilor, de aceea, preferă să îşi trăiască singuri tot restul vieţii. Când află că sunt înşelaţi, rup orice legătura cu trădătorul, ba chiar au o sete profundă de răzbunare. Nu rămân prieteni şi nu pot uita momentul, nici după ani buni.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac zodii
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close