Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Care sunt zodiile făcute pentru pasiune și care sunt destinate unei adevărate povești de iubire? Iată tot ce trebuie să știi despre asta

HOROSCOP. Care sunt zodiile făcute pentru pasiune și care sunt destinate unei adevărate povești de iubire? Iată tot ce trebuie să știi despre asta

HOROSCOP. Care sunt zodiile făcute pentru pasiune și care sunt destinate unei adevărate povești de iubire? Iată tot ce trebuie să știi despre asta
Sursa foto: Foto: Pexels.com
22 Noi 2018   •   15:04

HOROSCOP. Fiecare persoană are un comportament diferit, influențat în unele cazuri și de astrele care-l patronează. Descoperă secretele fiecărei zodii pentru a avea o relație perfectă!

HOROSCOP. Sunt anumite semne zodiacale care se predau pasiunii și altele care n-o fac. Dacă vrei să-ți mai aromatizezi relația cu ceva condimente exotice, citește mai jos despre zodiile lunare și despre cum se manifestă ele atunci când vine vorba de dragoste:

HOROSCOP.  Cele mai bune semne pentru pasiune

HOROSCOP. Scorpionul e binecunoscut pentru pasiunea cu care se predă plăcerii. Dacă ai luna în Scorpion nu încerca să-ți faci iubitul gelos fiindcă lucrurile s-ar putea să nu iasă așa cum își dorești.

HOROSCOP. Taurul e un semn căruia-i place iubirea în natură, dar în același timp e foarte romantic. Pune-ți deoparte niște ciocolată pentru după. Iubitului tău cu luna în Taur îi va plăcea asta.

HOROSCOP. Cele mai bune semne pentru o relație de lungă durată

HOROSCOP. Capricornul e foarte dedicat relației de cuplu. Nu-i lua în serios coarnele, care te mai împung din când în când. E un tip de treabă. Are umor și e și foarte senzual.

HOROSCOP. Fecioara e și ea foarte dedicată cuplului și ideii de familie. Dacă ai un iubit cu luna în Fecioară, să știi că adoră conversațiile limpezi, fără metafore, pentru că e foarte nesigur pe el și trebuie să aibă totul sub control.

HOROSCOP. Racul e opusul Capricornului. E foarte emoțional și un părinte dedicat copiilor lui. Iubește familia și te face să te simți în siguranță. Are o energie foarte fertilă. Dacă-ți plac familiștii, luna în Rac e clar cea mai bună opțiune.

HOROSCOP. Peștii sunt semnul zodiacal cărora le place, mai mult decât o relație romantică, ideea de a fi permanent îndrăgostit. Sunt sensibili, visători și au o imaginație debordantă când vine vorba de relația de cuplu.

HOROSCOP. Cele mai bune semne pentru comunicare

HOROSCOP. Gemenii sunt foarte comunicativi. Sunt superficiali, așa că nu-i lua cu chestii subtile și serioase, că nu ține cu ei. Dar e foarte amuzant. Dacă-ți place să râzi, o lună-n Gemeni e perfectă.

HOROSCOP. Luna în Vărsător e renumită pentru obiectivitate și-i plac discuțiile filosofice și subtile. Nu-i lua nevoia de a avea mereu dreptate.

HOROSCOP. Săgetătorul adoră discuțiile lungi, care durează toată noaptea. E foarte amuzant, așa că, go for it!

HOROSCOP. Semne extravagante

HOROSCOP. Leul e foarte extravagant și-i place să fie în centrul atenției. Trebuie să fii la nivelul lui, altfel nu-i place de tine. La el, până și dramele sunt ceva spectaculos. Berbecul în schimb preferă să  acorde atenție totală persoanei iubite, dar nu-i place să fie controlat și sufocat cu gesturi romantice. 

HOROSCOP.  Nativii Balanță sunt cei care nu pot trăi singuri, fără un partener alături, fiind romanticii idealiști ai horoscopului. Balanțele sunt guvernate de Venus, planeta frumuseții, așa că în viața acestora e musai să existe un partener care să arate foarte bine fizic, scrie cereschoroscop.com.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop pasiune
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close